Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
az a baj Zoli hogy ezt a menetet egy éve csinálja..azt gondolom akkor mondhatjuk hogy állva hagyta ha 11 után sem fordul le...addig sajnos ez a műsor már ismerős..
Na ugylátom reggel kellett mondanom hogy "világvezetö nagyhatalmak csucstalálkozoja elött a tözsdék és még a szar részvényekis szárnyalnak" Hat ez a Ricsiszarist elkezdték felhúzni de az a vaj kicsi forgalommal demár tépniis kezdhetik hogy felrántsák az arat mint az otp.Aztán még a Molus szarabb eredményt prodikált mint a Ricsi demár aztis felrántották a szar minusz 14%os féléves eredményre Ricsi meg a 110 milliárdjat már nem sajátrészvényvásárlásra költi hanem Amerikában lessz befektetve felteve kess.Hajrá ricsi mert a báziár moodositoo nyomda már elvitte az év elejétöl a kb 500-600ft ot darabonként ésmár sokan 11 000ftos Ricsiárnál lennénk 0an hogy jolis járjunk már 10410ft a ricsi mig ezt leirtam ésmár tépik iss
2 héttel ezelőtti chartozásomkor az MA200 2x is meg lett említve + külön kiemeltem az osztalék összegének beszámítását. Ebben a papírban a lefordulás utáni dühöngők sosem fogynak el, újra és újra ismétlődnek hasonló tartalmú beírások: "most fogadom meg 25.alkalommal ha ettől a fostól megszabadulok a kurva életbe többet a környékére sem jövök.." A másik, 22,200-as OTP-nél ment itt a diadalittas Ríkterre cseréltem hőzöngés xar 700 forintot keresve, ez a jövőben sem lesz nyerő elgondolás, mert az olyan mint a vérnyúl, amikor sok kheci leszáll a hajóról, akkor ugrik a legnagyobbat😁
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.