Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az OTPBróker mobilapp-ra is ez a jellemző. - A múlt héten valami háttérrendszer hiba miatt nem lehetett megbízást adni, újra kellett telepíteni (ez már többször is előfordult) - Hétfőn 12p késéssel mutatott mindent (be voltam jelentkezve) - Többször is későn mutatta a tranzakció állapotának frissülését, vagy nem is látszódott a tranzakció, ami be lett küldve. - Még mindig SMS kódos bejelentkezgetés, elég régimódi... :( . Illene a mai világban használható Mobil.app-ot prezentálni, de évek óta csak a probléma van az aktuálissal is.... :(
Erste netbrokergo természetesen tetszhalott, belép, és listát mutat, de semmit nem lehet vele csinálni, se könyv, se csárt se semmi. Rohadnának meg a tetvek!
ezüst topicból idézem magam: "a nagy gyártókapaciótás hazaköltöztetésével számol minden iparban, de mire felépülnének és a képzést megkapnák az emberek - hiszen kérdés, hogy ki doglgozna náluk , addig ez a pubi már sehol nem lesz.. alighanem a cégek inkább azt számolják, mennyire káros hosszútávon, ha most 4 évig fizetik a sarcot - áthárítva természetesen , mint hogy istentudja mekkora összegeket ölnének a vissza- / át településbe. arról nem beszélve, hogy know-how-t nem feltétlen fognak emiatt exportálni az USA-ba.. fizessetek baszki ha kell a cucc, és a gyógyászatban sok mindenre nincs azert alternativa.."
Nem szeretnék vészmadár lenni, de úgy látom kb. együtt mozog most DAX, BUX, Nasdaq 100 és S&P 500 is! Amennyiben ugyanazt a pályát járja be, mint az USA, akkor ebben holnap simán benne lehet egy 4%-os esés is. Japánt meg kell nézni reggel mit művelnek, talán abból látszik majd valami!
Még vasárnap írtam az OTP topikban, hogy a héten várok egy igazi sucker rallyt. Na az meg is volt ma. Holnap hasonló napra számítok, mint a tegnapi volt.
"Most akkor 2 nap volt a medvepiac?" . Erősen kétlem. A mai nap egy klasszikus bull trapnek tűnik nekem. USA már fordul pirosba. Szerintem holnap megyünk mi is velük.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.