Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem -ma még- nem engedik 3450 alá...de persze, bármi lehet, és Putyinka elég beteges ahhoz ( pl. háború, atom fenyegetés ), hogy romba döntse a világ tőzsdéit!
DT-be hasaltam el, bedőltem a kamu szövegeknek az MSCI-átsúlyozásáról. Pont nem akartam semmi komolyat, csak egy napi kis futamot, aztán sutty, azóta esik.
Ez a Medimpex sztori nem hagyott nyugodni, kezdtem keresgélni, pl Erik a Medimpexnél dolgozott.:). 2006-ban még tájékoztattak a ricsi leányokról, de 2013,2014-ben már nem találtam semmit a jelentésben, édekes.
Bemásolom (72.oldal) link és elemezzétek !Lám van egy-két Medimpex gyógyszer kereskedés is.
vegyed, legalább lassul az esés :P (ilyen kérdést, ez fura :D )
Törölt felhasználó2014. 12. 15. 17:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Írtam egy hosszabbat, de elnyelte a fórum. Szóval hosszú távra igen, szerintem.
Törölt felhasználó2014. 12. 15. 17:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem nem. :) Ha hosszabb távra gondolkodol, akkor jó lehet a mostani vétel. Veszel és fél év múlva ránézel, szerintem nem fogsz csalódni a számla egyenlegeden.:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.