Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 31. 10:08

ERSTE NetBroker  

Tud valaki valamit erről miért nem megy?

A telefont nem veszik fel!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Uhura 2026. 06. 17. 02:29
Előzmény: #5201  tothjoco
A vicc az egeszben hogy amit irsz az mind olyan amit simán be lehetne rakni es max te adod meg a megjelenitést tartalmát. 
De ez annyira messze van, hogy még az alap dolgok se mennek. 
Ősszességében nem nagyon láttam olyan appot a magyar piacon ami teljesen tisztán átláthstóan követhetők lennének a poziciók , költségek, veszteség, nyereség, tételek, stb. 
Még a kh-s appban is vannak hiányok pedig az kb űrkorszaki az erste kőkorszagi fejlesztédeihez, az ibk meg annyira összetett, hogy az pl nekem már feleslegesen sok,  az erste eddig kritikán aluli. 
Lou70
Lou70 2026. 06. 16. 23:14
Előzmény: #5218  Viktor
Engem tegnap felhívtak, hogy megoldódott-e a belépési problémám.
Viktor 2026. 06. 16. 22:28
Előzmény: #5217  Jenci
Őszintén ér valamit, ha írunk nekik folyamatosan?
Eddig nem nagyon láttam, hogy valami minőségbeli javulás történne.
Jenci 2026. 06. 16. 21:47
Előzmény: #5216  Lou70
Szomorú... Írok nekik én is... Hátha komolyabban veszik az ügyet... :D
Lou70
Lou70 2026. 06. 16. 14:55
Előzmény: #5214  Jenci
Sehogy. Többször írtam már nekik ez ügyben. Vicc, hogy ott van az oszlop, csak üres. Az erste honlapján kell megnézni. Nekem amúgy be van képletezve egy excel tábla és azt használom erre. 
hekki
hekki 2026. 06. 15. 16:59
Előzmény: #5213  Acosta
Stiv péntek, 19:19
Előzmény: #5180 Lou70
A Market go nálam használhatatlan.... Most töltöttem le a tegnap letörölt NetBroker got...
A bux index meg hati az nem jót mutat a többi talán jó..
Aki leakarja tölteni a Netbroker got az írja be az open ai ChatGPT -be , 
hogy Honnan tudom letölteni az erste netbroker got? 
És kidobja a play.google.com linket klikk rá és töltheted is
Jenci 2026. 06. 15. 15:41
Az új netbroker-ben hogy lehet előhozni a certik kötési és korlát árát? Egyszerűen nekem átláthatatlan a dolog... Van valami megoldás rá? Köszi!
Acosta 2026. 06. 15. 13:25
Előzmény: #5211  5000
Én meg letöröltem a régi appot.Visszarakni persze nem lehet.
Beze
Beze 2026. 06. 15. 13:21
Előzmény: #5211  5000
Felháborító hogy a Nis-es hír napjan nem tudtam eladni a MOL certiket. Most mindjárt KO lesz. Írtam pénteken nekik hogy b@sszák meg, meg kapcsolják vissza a régit. Azóta megy a régi is érdekes módon... Mások is jelezték ezt feléjük. Nonszensz hogy hetek óta hivogattak , sms-t küldtek , emailt küldtek, hogy lekapcsolják a régi rendszert. Aztán meg mégis megy a régi, jéé!! Legszívesebben beperelném őket, sok százezres plusz helyett sok százezres mínusz az idióták miatt...
5000 2026. 06. 15. 09:52
Most működik a régi is.
Lou70
Lou70 2026. 06. 14. 21:56
Előzmény: #5209  randomly
Ez tényleg működött még arra is, hogy beléptem, de nem frissült az adat. De nem lett ez jobb, csak még többször kell az egyébként röhejesen túlbonyolított belépést ismételni. Azért ez szégyen... 
randomly 2026. 06. 14. 21:30
erstemarket.hu - > szép reggelünk lehet ... -> Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy amennyiben nem sikerül a belépés az Erste Market GO alkalmazásba, kérjük próbálják meg az alábbi lépéseket:
  • válassza a PIN-kód újra beállítását („Elfelejtettem a PIN kódomat”)
  • végezze el az újrabelépést a megszokott 3 azonosítós módszerrel
  • erősítse meg a belépést az SMS-ben kapott kóddal
Lou70
Lou70 2026. 06. 14. 20:16
Előzmény: #5207  Lili
igen
Lili 2026. 06. 14. 20:12
Sima értékpapírszámlára elvileg azonnali utalással mennyi idő alatt  érkezhet meg a pénz, ha ma utaltam holnap 9 órára a számlán lehet?  Köszönöm a választ. 
GrizzlyG
GrizzlyG 2026. 06. 14. 13:27
Előzmény: #5205  totoro
Gondolom az apróbetűs részben benne volt, hogy nem csinálhat új rendszert, bőségesen megfizették.
Különben már belevágott volna szerintem. 🤷 
totoro
totoro 2026. 06. 14. 09:46
A poén, hogy simán megtarthatták volna a randit, ami a legjobb volt az összes magyar felület közül, gyors, átlátható, letisztult, tréderbarát. Oda kellett volna bemigrálni az erste usereket és nem fordítva, és most az erste lenne a felmagasztalt brókercég a jó appal. Virág, ha ezt olvasod, megint itt a kibaszott piaci rés, csinálj már egy új céget, ezrével megyünk át már az első nap ha elindítod.
tothjoco
tothjoco 2026. 06. 14. 09:23
Előzmény: #5203  Lou70
Igen. Sajnos kényszerhelyzetben vagyok Erste Szupernulla számlám van. Átutalás ingyenes, és mivel több ingatlan rezsije innem megy  + ft átjárás kincstár-erste -folyó és netbroker így nyelek a ktgek miatt 
Lou70
Lou70 2026. 06. 14. 08:27
Előzmény: #5202  Lou70
Igaziból pont az növelné a felhasználói bizalmat, ha folyamatosan jönnének a frissítések change loggal, szépen leírogatva, hogy milyen bugfixek történtek. És látnád, hogy "na igen, ezek csinálgatják ezt a szart, nem kezdek el másik platformot keresni, mert várhatóan jó lesz".
Lou70
Lou70 2026. 06. 14. 08:21
Előzmény: #5201  tothjoco
Az a baj, hogy nem csak a tetszik, nem tetszik bejelentésekre nincs reakció, hanem bugokra sincs semmi. Nem is változott az első teszt verzió óta, hogy rosszul jeleníti meg a záróárat. Néha 1-1 terméknek egyáltalán nem jó árral számol. A régi app és a saját nyilvántartásom forintra egyezik, az új app nagyon sokszor eltér. Szerintem ezt sokan, sokszor bejelentettük.
De az is röhej, hogy a határidős termékek nem kereskedhetők az appban? mi van??? miért? Az meg a vicc kategória, ahogy a határidős készletek értékét számolja. Nem törődik vele, hogy nem ugyanazon a beszerzési áron van az összes. Az értéke össz darab szorozva napi változás. Aztán nap végén ugye jön a pénzügy elszámolás, terhelik vagy jóváírják az eredmény. Na most ilyenkor ott van az aznapi cash, meg db*napi változás is a portfólió értékben. Tehát kétszer számol bele az össz készletbe egy egyébként is rosszul számolt tételt. Bejelented, le se szarják...
tothjoco
tothjoco 2026. 06. 14. 06:35
Előzmény: #5199  Labanc

Ez igaz! Viszont ha devizaváltásnál bemásolom hogy mennyiért vettem, akkor az átlagáram módosul, és ez alapján számolok. Tehát a sok ki és befizetés, átvezetés devizaváltás melllett tudom hogy mennyi az usd és eur valós átlagáram Az erste kimutatja a nem realizált eredményt hufban, amit az aktuális eur árfolyamból számít. Ugyanakkor a portfolio kimutatásnál eurt mutat (P&L). A befektetet összegnél viszont van eur és huf is. Nem értem. De az árfolyam nyereséget veszteséget nem tudom követni csak az egyenlegem változásából tudom kikövetkeztetni. De az egyenleg változását visszamenőleg is egy (historikus) végtelen egyszerű grafikonon tudom visszanézni. A grafikonon kurzorral nézhetem meg az  egyenlegem változását ha olyan szerencsés vagyok hogy látszik az osszeg. Ehhez az kell hogy a grafikon felső 1/2-ébe essen az érték, mert akkor látszik az összeg is......
Én valami olyasmit várnék mint egy cég könyvelése .
Pl. nem látom hogy adott vételnél mennyi a vételi, eladási ktg. Ilyesmi. Ezt bankárok fejlesztik. Szvsz elvárható lenne egy átlátható, pontos és informatív rendszer. 
Ha rámegyek"portfolio",megjelenik minden számla Normál tbsz összes. Rá kell mennem valamelyikre akkor megjelenik tételesen és utána fent minden számla, mert így látom a teljes portfolio részletzést. számomra a portfolionál először a részletes bontásnak kéne megjelenni, és aztán leszűrhessek hogy normál és tbsz. Magyarul ez nekem fordított logika. Akinek pl van normálon és tbszen is instrumentuma, elsőként a teljes portfoliója érdekli és nem a számlánkénti (Tbsz1,2 stb, Normál) megoszlás. Nekem így logikus. 
Az hogy beírogatunk véleményt visszajelzés nélkül azt sugallja hogy senki nem olvassa. Egyébként még értem is ezt mert hát van egy elvárás a bank részéről az ügyfél/felhasználó meg szimplán csak hülye, mert nem érti. Mi meg legalább itt ki tudjuk adni  magunkból.....:)
Nem tudom sikerült é megfogalmazni érthetően....

Topik gazda

nagyonkezdo
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek