Azért annyiban legyünk korrektek, hogy majd' minden kereskedési felületnek vannak hülyeségei. A Raiffeisennél pl. nagyon béna a kalkuláció és a devizaváltás, a(z alap) K&H-nál meg az adatok frissítése. Talán a másik K&H-s (a régi KBC-s) felület a legkorrektebb, de azért az se tökéletes.
Eladtam egy részvényt, tuti teljesült, de ott van a portfoliómban. Teljesültek között nincs. Na, akkor eladom, ha már ott látom, akkor még kiírja, hogy hogy short megbízás nem teljesíthető 🤷 Van még min dolgozni.
Jajj, hát ez tényleg ciki, hogy csak amiatt lett jobb, mert a régi is játszik újra. :/ Annyiban nem releváns egyébként a véleményem, hogy én már csak osztalékokból vásárolgatok, nem használom napi szinten az appot.
Az elmúlt héten ezt már vagy 50x végigjátszottam. Érthetetlen, hogy miért felejti el folyamatosan a biometrikus azonosítást. Rém idegesítő. Körülményes. Mondhatni alig várja az ember, hogy ha piacra kerül egy normális kereskedési felület, akkor rohanjon oda az Erste-től.
Piaci rés. Virág Feri, hogyan álltok a fejlesztéssel??? Lesz mezei felhasználók felé nyitás?
Azt, hogy visszaengedték a régit, és e miatt nincs "terheléses támadás" az új app-ra.
Jó lenne, ha valaki olyan is ránézne az új app felületére, akinek van valami döntési jogköre az Erste-nél, mert szerintem gázos. Pl. egy részvény adatlapon egy rakás olyan információt tolnak a képembe állandóra, ami az átlag felhasználónak konkrét kereskedési helyzetben tök érdektelen (10 napos átlagforgalomtól kezdve az osztalékhozamig - külön lapon lehozhatják, lexarom, de hogy full állandóan a képembe tolják.... minek?), de hogy egy nyüves kötéslista nincs, az részemről gagyi kategóriába sorolja. Látom, a régiben sincs, nem is nagyon használtam. Most komolyan, ha valaki már konkrétan a részvényekkel kereskedik, akkor mi a lófaxért tolják nagybetűkkel, állandóan a P/E-t, de az aznapi kötéslistát meg kolbászolja össze máshol. Erre jön az a válasz részemről, hogy ha máshol kell utána néznem a konkrét kereskedés szempontjából ténylegesen lényegesebb adatoknak, akkor azt fogon használni. Nem érdekel a P/E, rákeresek, ha érdekel, évente egyszer, ha változik, de amikor kereskedek, akkor igen is érdekel a kötéslista, mi történik a papírral. Akkor nem érdekel, ha nem kereskedek vele.
Mert neki nulláról kellett egy cél elérni. Nem kell a 80 éves nagymama adatival vergődni visszafelé 30 évet, hogy még MS-DOS alatt is tudjon bankolni ... :-) Hallgasd végig . :-) https://www.portfolio.hu/podcast/20260601/ez-lehet-a-gyoztes-recept-a-penzugyi-szolgaltatasok-arenajaban-839056 - Én azért hagytam abban mert google évente megmondta hogy nézzen ki egy weboldal ... hátra is volt benne százszor ... és van értelme? Nincs. Az AliExpressz egy használhatatlan vacok és mégis onnan rendelek EU webshop lehet csiliv-li csúszkás mint az új Erste netbroker Go csak éppen nincs olyan telefon amin ne csuzószna el valami ... van iOs, vagy Andrióoid és Windows és néha még így se tudok rendelni némelyik oldalról csak telefonon :-)
A Random miért tudott az erste erőforrásainak töredékéből egy sokkal jobbat produkálni? Nevetséges, még a tegnapi árfolyamok virítanak az applikációban.
Figyelj, azért ez más liga, mint egy webshop. Ez egy nagyon komoly pénzért értékesített pénzügyi szolgáltatás kezelőfelülete. Ha nem tudsz kereskedni, akkor komoly kár érhet. És ezen az sem segít, ha elenged pár ezer Ft díjat. Még mindig érdekel, ezt a szart adják az osztrák stb piacon is?
Panaszt tettem neki, elhajtottak udvariasan. Pár éve még ilyenkor jóváírtak pár havi előfizetési díjat. Most semmi. Azt írják: "Már rendben működik az új telefonos applikáció is, az ErsteMarket Go." Nos, el is dőlt innen, az idén lejáró TBSZ után tiplizek tőlük.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!