Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 31. 10:08

ERSTE NetBroker  

Tud valaki valamit erről miért nem megy?

A telefont nem veszik fel!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
treff
treff csütörtök, 08:51
Előzmény: #4885  TozsdeMagus
(látom nálad is járt a 3 erste rajongó vagy dolgozó mínuszkával :) )
treff
treff szerda, 09:19
Előzmény: #4883  TozsdeMagus

Én elküldtem egy tonna visszajelzést az új Market Go ban a fejlesztési javaslat és a hibabejelentés részre is.
( Főoldalon legalul Visszajelzés küldése ikon.)
Kaptak olvasni valót bőven.
Bíztatok mindenkit arra, hogy EZ a VALÓDI konzultáció, nem a propaganda fél álkonzultációK, tehát bombázzátok az erstes nagyokosokat emailekkel és az appon belüli visszajelzésekkel!
Labanc
Labanc kedd, 08:59
Engem ennyivel letudtak:
"Köszönjük levelét, amelyet továbbítottunk fejlesztő kollégáink részére."
TozsdeMagus kedd, 05:29
Előzmény: #4884  Labanc
Nyugodtan írjon mindenki erre az email címre akit zavar hogy leakarják váltani a régit.
Szedjétek össze az Erstének hogy mi a gáz az újban, mert nem értik meg.
Szakmailag is.
Azt az 5 percrt mindenki szánja rá!
Labanc
Labanc hétfő, 23:45
Előzmény: #4883  TozsdeMagus
Én is írtam nekik ugyanezzel a címmel :)
TozsdeMagus hétfő, 13:33
Sziasztok!
Most hívtak az Erste Investment Zrt. től!
Megkérdeztek, hogy mi nem tetszik az új market Go verzióban.Pár dolgot mondtam.
Arra kért az Úriember, hogy ide írjam ki azt az email címet, amire TI is írhattok pár sorban arról, hogy mi nem tetszik nektek az Új market Go ban!
ÍRJATOK KÉRLEK, és mondjátok el a véleményeteket!
CÍM:
info@ersteinvestment.hu
tágy:
Erste Market Go kapcsolatos észrevétel!
ÍRJATOK MINÉL TÖBBEN!!! 
KÖSZÖNÖM.
Én szeretném ha maradna a régi.
PGabor48 hétfő, 10:45
Sziasztok! 
Régi új fórumozó vagyok itt. 2018-ig foglalkoztam tőzsdével korábban (főként határidős ügyletekkel), majd szünet, és látom azóta minden teljesen megváltozott. Valahogy nincsenek hazai brókercégek sem, hova tűntek (randomcapital, stb?). Az Erste-nél nyitottam egy hete számlát, kimondottan határidőzéshez. A bankfiókban elmondták, lehet szinte mindent, és még annál is többet. Aztán jött a káosz. Költői kérdés: Mi ez a 6-7féle kereskedési felület, normális ez? És mi ez a totál agyonbonyolított katyvasz? Ez is költői volt. Ami viszont konkrét kérdés, mert az ügyfélszolgálat 2x egymásnak ellentmondóan tájékoztat, és a bankfiókban megint mást mondtak, nos: 
1.kérdés: Bux2612 instrumentumot a 6-7féle netbroker melyikébe belépve tudok kereskedni (online)?
2. Kérdés: Olyan, hogy ajánlati könyv és kötéslista megszünt létezni, vagy titkos, vagy prémium szolgáltatás lett? Hol lehet ezeket megtekinteni az Erste kereskedési felületein belül? 
3.kérdés, off-topic: Magyarországon létezik még olyan (magyar) brókercég, amelynél kisbefektetőként (1-2mill tőke) lehet határidős pozíciókat kezdeményezni online legalabb BUX és a nagyobb egyéni részvényekre, és tartható minde féle átkötések (és üzletkötő) közbeiktatása nélkül, akár hetekig-hónapokig az adott pozíció? Mely brókercéget javasoljátok a fent írottak ismeretében?
Nagyon megköszönöm, ha ez valaki elolvassa és érdemi információkkal tud engem kisegíteni. Nem, a Google nem volt a barátom. :-)
Üdv: Gábor.
Acosta péntek, 11:06
Előzmény: #4878  hekki
Nekem is fél nap volt amíg személyre szabtam,utána már elfogadható lett.Én meg a régi pro-t használom.
Acosta péntek, 11:04
Előzmény: #4879  hekki
Nálam mobilról simán működik(face id).Pc-ről is megy,nem dob ki,max órákkal később ha inaktív vagy.
hekki
hekki péntek, 10:35
Előzmény: #4878  hekki
Amíg ezt beírtam, kb 3 perc, már ki is dobott, gondolom azért mert elhagytam a felületet és a böngészőben írtam ide. Nem léptem ki, csak átváltottam ide. Most kezdhetem elölről a belépést. 
Tehát ha folyamatosan online akarsz lenni akkor egy teljesen különálló eszköz kell hozzá. Mondjuk egy tablet, amin ez megy, aztán ha közben bármi hírt topikot akarsz olvasni, arra ott van a telefon. 
Botrány. 
hekki
hekki péntek, 10:32
Előzmény: #4877  Acosta
Lassú. Belépéshez, név, üfszám, jelszó, aztán sms kód.
Utána lejön a figyelölista, kiválasztod mi érdekel, aztán ha vennél és ráböksz, utána nem az ajánlati könyv jön be. Hanem a grafikon. Miért? Legyen automatikusan a könyv. Lásd hogy mi a lehetőség. 
Teljesen életszerűtlen az egész. Körülményes,  mire végzel már az élet tovább ment a parketten. 
Acosta péntek, 10:19
Előzmény: #4869  TozsdeMagus
Jobb mint az elődje,de a kötéslista még mindig nagyon hiányzik.
hekki
hekki péntek, 09:43
Előzmény: #4875  nyereg
Lehet hogy ez a cél. Teljesen ellehetetleníteni a kisbefektetőket, csak hosszú távú befektetések legyenek. Aki pár napra használna ki egy leszúrást stb az ne tudjon ezzel élni. 
Eljutunk lassan oda, hogy csak telefonon keresztül vagy személyesen, brókeren át lehet megbízást adni, mint 2000 előtt/körül 
nyereg
nyereg péntek, 09:36
Előzmény: #4874  hekki
de hát nem lehet velük kereskedni.....
hekki
hekki péntek, 09:34
Előzmény: #4873  nyereg
Már írtam. De ismerve az ilyen szituációkat, egy szolgáltató, bank, bármi, az magasról leszarja, mert a meetingen a vezetőség azt várja el amit eldöntöttek 
nyereg
nyereg péntek, 09:24
az hát, meg az új asztali is, egy használhatatlan szar mindkettő, még úgy ahogy a két régi felület elmegy.....  és ezeket a fos újakat fejlesztették....minél többen írjatok nekik h egyik régit se szüntessék meg, lentebb beírtam az emailcímet
Marcos79 péntek, 09:19
Előzmény: #4871  ALANFED
Nekem is hibat ir ki a bongeszo
Az erstemarket.hu ra
ALANFED
ALANFED péntek, 09:08
az lehet hogy nem megy a net bróker belépés
hekki
hekki péntek, 07:48
Jó az, csak nem a gyors áttekintésre,  kereskedésre. Egyszerűbb lenne megtartani mindkét felületet, aztán igény szerint lehetne használni. Ha kereskedni akarsz ott a régi go, ha egyéb információkra van szükség akkor meg az új felület mindent megad. 
TozsdeMagus péntek, 06:00
Előzmény: #4868  kockaveto1
Gyerekek ez az Erste Market Go egy nagy Szar!!!!! 
kockaveto1 2026. 02. 05. 13:37
Előzmény: #4867  Stiv
sz OTP-t csak felülmúlni lehet
Stiv
Stiv 2026. 02. 05. 13:00
Előzmény: #4866  hekki
Pedig Virág Feri és csapata első kézből adhatta volna át a fejlesztési és kereskedői tapasztalatokat..
A volt randomosok egy része ment Virág Ferivel az új cégeibe a többi maradt az Erste Market kötelékében..
Szerintem nem volt partner az Erste egy komolyabb fejlesztésben, ennek látjuk is az eredményét..
Most meg nem bírnak egy normálisan működő appot se összedobni , ez is micsoda kihívás..
Az Erste minimális költségből akar egy látványos és jól működő platformokat fejleszteni, pedig csak tovább vihették volna a random rendszereit....
hekki
hekki 2026. 02. 05. 12:06
Előzmény: #4865  Stiv
"meglevő bankok, brókercégek transzformációja a digitális szolgáltatásokra nem egyszerű. Ha ők saját online kereskedési rendszert akarnak kínálni, nem elegendő nekik néhány dobozos white label megoldás, miközben olyan semmiből jött és új rendszert építő fintech szolgáltatókkal versenyeznek, mint a Revolut vagy a Robinhood. Pont ez az, amit Virág Ferenc és csapata kínálni tud: a szolgáltató igényeire szabott kereskedési rendszer. Amiben ott a harmincéves fejlesztési és kereskedői tapasztalat."
Ha már megvették a randomot, nem kellett volna Virágot bevonni az új Erste rendszer kialakításába? 
Stiv
Stiv 2026. 02. 05. 11:18
Előzmény: #4863  Lou70
5 kereskedési rendszert hosszabb távon nem fognak fenntartani...Március végéig használható a régi Netbroker GO...De ezt is úgy csinálják, hogy az új app sz@rabb, se kötéslistát nem látni se hatit nem lehet kötni....Most még nincs szó, hogy a régi pro megszűnne....
atikasz 2026. 02. 05. 08:53
Előzmény: #4862  Tivadar
Én is így jártam,de nálam a dollár sem kavarhat be mert csak magyar papírok voltak 
Lou70
Lou70 2026. 02. 05. 06:49
Előzmény: #4861  Stiv
Várj, a netbrokerGo fog megszűnni, de sem ebben, sem az erstemarketgo appban sem lehet bux határidős pozit nyitni. És az nem rémlik a levélben, hogy a PC-s netbrokerpro megszűnne. Egyelőre a kiküldött levélben csak arról van szó, hogy a régi telefonos szart appot felváltja egy másik telefonos szar app.
Tivadar 2026. 02. 04. 23:00
Sziasztok.
A 2025 évre kapott adóigazolás mennyire van másnál összhangban a Netbrokerből letölthető éves nyereség riporttal? A 2024, 2023 évek tök jó egyezést mutattak. Tavaly annyi változott, hogy erősen nőtt az USA kitettségem. Kb. nullára ki akartam hozni az évet, ezért decemberben jó sok bukót realizáltam. Tucatszor átnéztem az egész pakkot, hogy kb nulla legyek év végére. 2025 évet a Netbroker szerint ~+500E Ft-vel zártam. Ehhez képest az adóigazoláson ~ -1,8M Ft szerepel!!!! Telefonon "megnyugtattak", hogy a szoftver nem tévedhet, és a netbrokeres riport csak megközelítő pontosságú. Dollár gyengülésből nem jöhet ennyi. Tranzakciós díjak a realizált nyereség riportban szerepelnek, kalkulál vele. Köszi, ha megosztjátok a tapasztalataitokat.
Stiv
Stiv 2026. 02. 04. 20:02
Előzmény: #4849  nyereg
Bux határidővel nem fogok kínlódni Netbrokeren ha megszüntetik a régi Pro-t is....Nem értem miért nem fejlesztik a nyomorult Market GO-t is, ezek nem érzékelik a világ zaját......
.
A pénzügyi edukáció fontos, de az eredményei csak hosszabb távon érvényesülnek igazán. Ugyanakkor a neobankok gyors piacnyerése kapcsán is látjuk, hogy a megfelelő technikai háttér biztosítása, felhasználóbarát applikációk ösztönzőleg hatnak a lakosság befektetési kedvére. 
.
Mennyire vannak ebben elmaradva a magyar szolgáltatók?
Tóth Tibor, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója szerint.
"Én azt látom, hogy Magyarországon bizonyos tekintetben lemaradásban vagyunk" https://www.portfolio.hu/befektetes/20260204/nem-kell-messzire-menni-a-legjobb-befektetesekert-a-bet-globalis-mercevel-is-nagyot-megy-814804

Topik gazda

nagyonkezdo
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek