Én csak annyit tennék hozzá: "Ha meg kell baszódni, hát meg kell baszódni!" Nem adtam el amit annó vettem, ám most pedig NEM IS VETTEM olcsón. Ha esetleg még holnap reggel 7000 körül tudok venni, akkor veszek, ha meg nem, akkor lásd a fenti idézetet ( T. apostol könyve 13.2/a bekezdés )
Tőzsde hazardjatek,az élet viszont nem játék.keresse az igazságot amíg megtalalja,minden kérdésére választ kap.csak ez az út van az embernek.minden más út pusztulás.
akkor most vegyünk vagy várjuk meg a világvégét és ott mindenünkért vegyünk ezt ? azonosítók csak kellenek a világvégekor is... különben honnan a faszból lehetne tudni ki megy fel és le , ha hamis papírokkal is lehetne menni...
ezek démonok a nagy fekete szeműek-és a legtőbb sötét démon -amilyen az emberiség érzései-gyülölet irigység stb azok mégroszabbak-majd megtapasztalja mindenki mikor elszabadul a pokol a földön-már az előszele érezhető
Sziasztok, az lehetséges, hogy fordított fülescsésze alakult ki? 2025 májustól - 2025 végéig a csésze forma, és utána az utóbbi három hónapban volt még a fül...ezt ti is látjátok? Mert akkor ez lefelé nagy "kitörést" mutathat, kb. 5700 felé...
Állami Nyomda