Igazán jöhetne már egy korrekció. Na jó, OTP - nél pont tegnap volt egy visszateszt, lemaradtam. Telekom végre indulgatni látszik, bár innen még nem egyértelmű a kép, lehet csupán a maci korrekciója, de inkább felfelé veszi az irányt. MOL - ra viszont ráférne, bár én voltam az idióta, hogy azt hittem előbb jön és tegnap vettem ugyan a reggeli lehúzásban majdnem az alján, de ki is szálltam. Shame on me...
Szerintem a MOL-nak még most, a szelvényvágás után érnek be a gyümölcsök, amik egész évben kecsegtették a befektetőket. Ezekhez képest az osztalék csak morzsa.😉 Lemaradtok a szüretről. Nem győzöm írni.🫡 Jók a rajzok, csak el kell hinni hogy a magasabb célok teljesülnek. Egész évben ezt mutatta a MOL árfolyam mozgása. Lám a szelvényvágasra sem szakadt be az árfolyam, le sem esett a teljes osztalék.
Jó erőben a papír. Napokon belül indul Batta. Indul a termelés, nő a teljesítmény és a profit. Erre a hírre legalább 2%-os emelkedést várnék csak aznap. :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.