Mindenképpen hallgassa meg, akinek MOL-ja van. Q3 még durvább lesz mint Q2, de erről már beszéltünk. Szeptemberben indul az AV3 üzem, ami a Q4-t fogja tovább tolni. Az eddig befolyt 100MEUR biztosítói pénz, csak a Q1 kiesett profitra jött. A tavalyi kiesett profitot elvitte az önrész. A Q2-re viszont további 300 MEUR jöhet, a megemelkedett marzsok miatt. A Q3-t egyelőre becsülni se lehet!!!! Jön még a CO2 adó miatt is kb 300 MEUR visszatérítés. Ezek nettók!!!! És ezek a brutál saját müködési eredményre jönnek. Szét fogja szaggatni az istrángot a bika! 😁 Ja és a NIS tranzakció is lezárul még várhatóan idén, de az már csak a hab lesz a tortán és inkább már 2027-re lesz hatással.
Ó, már a bevezető is jó! Nagyon jó! Értékelem, hogy az Erste tud alkalmazkodni a megváltozott környezethez. MBH és a Concord még nagyon megszívhatja, amit művel! Magánvélemény, de mindegyik a befektetőkből él.
Hát az èn törtènetltem igencsak szèlsősèges. Tavaly ősszel pánikban eladtam mind azt hiszem 2.760.- amikor 2.200 riogattak. Idèn vissza vettem 3.818.- kb a felèt az egykorinak. Hat sokan kiröhögtèk egymást hogy lesz ez mèg 5.000.- anno hát nincs messze. Tanúság jó energetikai cèget soha nem szabad olcsón kidobni
Igazából menetrend szerint haladunk.Innentől egyre többen fogják érzni az 5000 es szint vonzását .Jómagam is tradelem sokszor a kerek számokat.De hál istennek már bevagyok vásárolva így tartom csak tovább.A richterből is várok ide pár tradelőt már akár holnap.
"A csatornám teteje is közel van már. " Melyik? Sió? Azt hittem ott annyira alacsony a vízállás, hogy nem hogy közel van, hanem szinte nulla. A száraz kövekre azért vigyázz!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.