Már nyugodtan bevallhatod ország-világ előtt, hogy amióta a "chartjaim" alapján kereskedsz, okosabb nem lettél ugyan, de sokall gazdagabb igen! Maradok tisztelettel, a jövőben is számíthatsz rám! 3500?? semmit nem tanultál !!!! :)))))))
De ez csak egy ideig vihető, mert eltűnt a cégek profitja, nemcsak a Molról beszélek, hanem a többi hálózatról és akkor a kicsikről nem is beszélek, ők rá vannak szorulva az importra - tette hozzá. Ha ők nem tudják érvényesíteni a megemelkedő nagykereskedelmi árat, akkor nem fognak tudni árulni
Záróárban egyébként ma sikerült az ATH. Legutóbb április 15-n 4426-záró a 2. helyezett. A 3. legmagasabb záró tegnap és április 14-n, holtversenyben 4400. Egyedül a 14-n látott 4472-es felszúrás magasabb a mai 4464-es max.-nál, mindössze 8 Ft-al. Szerintem ez a statisztikai hibahatár esete. Jó pihenést minden longosnak, holnap folyt. köv.
Az olaj valamikor korrekciózni fog, de az sem megy már vissza 70 dollárig. Az olaj miatt lesz korrekció a MOL-ban is, csak senki nem tudja mikor. Volt aki már szerdára korrekciót jövendölt a héten, aztán látjuk mi történt. Mint már írtam korábban, akkor is lehet csökkenteni a pakkot, ha egyértelműen elindul a korrekció. Lásd. év elején 3000-ről 4130-ig menetelt. Aki a korrekcióban 4100-3900 között kiszállt, az is jobban járt, mint aki 3500 környékén a fibo-s mesterekre hallgatva. Aztán 3400-ról 4472-ig is jobb volt kivárni, mint 4000-nél, vagy 4100-nál kiszállni felfelé menet. Biztosan jobb áron lehetett profitott realizálni 4472-ről lefelé. Persze, az osztalék miatt realizálni sem kell feltétlenül, mert nem biztos, hogy sikerül jobban visszavenni.
Az sem baj, ha holnap indul, de ez azért még nincs kőbe vésve, ahogy a többi szintnél sem volt 3900 óta. Brent egyelőre töretlenül emelkedik. Jelenleg is 100 dollár felett van, 95 alól kezdte a napot. Félre ne érts, én is tudom, hogy lesz korrekció, csak nem kell erőltetni. Eddig ennek még nincs is köze az osztalékhoz, vagy a NIS-hez. Mert egyiknél sem jelentették még be a dátumot. Viszont az hogy idáig feljött az új emelkedő ciklus első hulláma az nagyon bullos. Szerintem nem lesz már idén 4K alatt. De ha mégis benézne 3900 és 4K köze rövid időre, az sem számít. Szeptemberig már nincs idő hónapokat csorogni. Aztán maradhat tartósan már 4K felett, év végéig még az 5K.
Ezt már tegnap is olvastuk tőled. Meg azt is hogy visszaveszed,mert rossz érzés mol nélkül. Na mindegy. Hogy őszinte legyek 3920-as eladásod óta figyeled az emelkedést szerintem. Szar érzés lehet, de sok helyen vehetted volna vissza. Talán holnap esik, de szerintem nis hirig oldalazas lesz max. Olaj azért majd mutatja az irányt.
nagykereskedelmi árakat elsősorban a mintegy 60-70 százalékos piaci részesedésű Mol, valamint a többi nagykereskedő határozza meg, a kiskereskedelmi árak visszafogottabb emelkedése ugyanakkor arra utalhat, hogy a piac meghatározó szereplője (MOL?) tudatosan fékezi a drágulás továbbgyűrűzését.
Lehet küldeni olyan fényképeket, hogy az autópályán az 595 forintosnál 20 forinttal drágább a benzin, de ez mindig is így volt, az átlagárakat érdemes figyelni - jelezte Magyar Péter.De ez csak egy ideig vihető, mert eltűnt a cégek profitja, nemcsak a Molról beszélek, hanem a többi hálózatról és akkor a kicsikről nem is beszélek, ők rá vannak szorulva az importra - tette hozzá. Ha ők nem tudják érvényesíteni a megemelkedő nagykereskedelmi árat, akkor nem fognak tudni árulni - jelezte. ????
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.