Szerintem Európa most gyorsított ütemben fogja csökkenteni az olajfelhasználását. 5 éven belül másodszor szopunk nagyott az olajfüggöség miatt, harmadszor nem lehet megengedni. Persze más régiókban még böven van tér az olajfelhasználás fokozására (Afrika pl.). A másik az USD. Ha gyenge marad, vagy gyengül tovább, akkor én sem látok esélyt a 60 USD-re. AZ USD újbóli erösödésével azonban igen.
Hernádi a 8 év Mszp-s időben is vezérigazgató volt. Nem lehet mondani, hogy pártkatona. De azt se felejtsük el, hogy az állam főrészvényese lett a Fidesz időszak alatt. Egy hasonló nagyságú külföldi cégvezető sokkal jobban keres mint ő. Persze az se kevés.
A mézesmadzag: "Vegyék csak! 4800-ig meg se álljon! ...folyamatosan lesz idén valami, ami tartja- emeli az
árfolyamot az osztalékvágásig" Vettem. Hittem szép szavadnak, ehhez képest: most: 3972.
Lehet ezt magyarázni, meg szépíteni, h így nem számít bele ez/az, úgy nem olyan rosszak a számok, de mégis csak 3% körüli a mínusz ma és visszaértünk 4k közelébe. És nem, nem örülök neki, mivel van részvényem, de ami tény azt tény: a jelentés közrejátszik a mai esésben, a befektetők nem fogadták olyan jól a jelentést és nem nagyon hiszik el az ittenihez hasonló magyarázatokat. Lehet néha azért reálra számítani? (nem sok reményt fűzök hozzá) Ma is ritkábban tudok ránézni az árf.-ra
könyvelés technikailag szerintem a nist, és a biztosítási pénzt, nem beszélve a horvát kártérítésiről is, nem teheti bele a célkitűzésbe vagy várakozásba....tehát a vállalásai ezek nélkül vannak...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.