Mikor néztél ATV hír vagy politikai műsort? Attól,hogy fideszbarát,még tárgyilagosak a műsoraik. Ezt még a fidesz politikusok sem cáfolták soha...Így is lehet volna az M1-en is!
Ennek a hírnek rendkívül örülök. Könnyen jött, de sajnos nehezen fog menni a részvénycsomag. Hernádi, jobb ha enged, mert különben mehet a horvátokhoz nyaralni, csak arrafelé hosszú ideig hűvös lesz számára.
No! Érdemes online lenni a fcebookon. felugrottam és mit látok? A bolond trombitás épp azt közvetíti élőben, hogy miközben Magyar Péter azzal eteti a követőit, hogy a Mol vezérrel tárgyal, azalatt Hernádi épp a Karmelitában tárgyal Orbán Balázzsal. Egyre érdekesebb a story.
És? Ahogy vissszavette éppúgy odaadhatja egy másik alapítványnak, nem? Megjogászkodják, ha ezért mondjuk 2 hónappal később lesz oszti, hát istenem, megvárom. A közgyűlés csak az osztalék mértékéről állapodott meg, nem volt címkézve, hogy ki kapja...
Idézek az általad adott linkről: "a későbbiekben egy rendkívüli közgyűlés jelenthetne megoldást, amelyen módosítják, majd a részvényesekkel újra megszavaztatják az osztalékjavaslatot, hiszen a kifizetések még nem kezdődtek el, és azok rendjéről sem tett közzé egyelőre tájékoztatást a cég." Hernádi meg fogja lépni.Nem hülye.TZapasztalt vén fideszes róka!
Az osztalék a tulajdonosoknak jár. Ha az MCC nem jogosan tulajdonos annak megállapításának sorja van mint a lepényevésnek, akár bírósági úton. Leninfiúk stílus és az önbíráskodás nem liberális jogállami hozzáállás. Még néhány ilyen piacbarát megnyilvánulás és menekül a tőke amerre lát.
Amúgy ez a "fiú" csak azt akarja elérni, hogy az MCC ne kapjon osztalékot, a kisbüfikről nem volt szó! Kis szerencsével az MCC részét akár a magánszemélyek között is szétoszthatják, így még jól is járhatunk, emelkedik az oszti összege. Vagy ha megy a költségvetésbe az MCC része és értelmes dologra költik (kórház, oktatás, Iványi Gábor...) akkor pedig közvetve járunk jól...
"A követelés így első ránézésre jogilag kivitelezhetetlennek tűnik, és sokkal inkább politikai üzenetként értelmezhető.": első olvasatra fidesz propaganda oldal. De megvárom a linket! :-)))))
Én az RtL-t nem is említettem. Ők szerintem tudnak tovább a piaci alapon élni. De láttam én az ATV-n is propaganda hirdetést, majdnem lecsúsztam a székről. Csak nekik sem az volt a fő profiljuk, mint pl. a Hír TV-nek. A Hír Tv-nek szerintem kakukk, a TV2, akik meg nagyon elbalanszírozták magukat, rendkívül nehéz idők jönnek, de még túlélhetik, talán! Közvéleménykutató és politikai elemző cégek detto, akik nem tudták az egyensúlyt tartani.
"Magyar Péter az üzemanyag-ellátás biztonságáról kért tájékoztatást a Moltól, egyúttal felszólította a vállalatot, hogy ne fizesse ki a Fidesz-közeli MCC-nek járó, mintegy 25 milliárd forintos osztalékot. A kifizetést a cég közgyűlése áprilisban már jóváhagyta. A követelés így első ránézésre jogilag kivitelezhetetlennek tűnik, és sokkal inkább politikai üzenetként értelmezhető."
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.