Mert egy cikkben 10 főt sorolnak fel, akkor 10??? 😉 Hol vannak az igazgatóság külső tagjai, vagy a felügyelő bizottság? Ez biztosan nem a teljes lista! És tutira vannak alacsonyabb szintű igazgatók, és főosztályvezetők, akik ugyancsak kapnak rv. juttatást. Figyu, ez nem egy kis Kft. !!! 😁 De ezek közül sem adta el mindenki.
Már a kormányt váltani akaró góréknál megindult az üzengetés szerintem.Így akiknek szólhetott azok léphetek.Nem hiszem 1 esetleges kormányváltásnál a mol kis befektetők rosszul járhatnak.Ha lesz k9rmányváltás!De ìrtam már ha marad a régi brancs akkor nő az osztink!
Hány fő lehet a MOL- nál, aki jelentős rv. tulajdonnal rendelkezik! Vezérig.helyettesek, igazgatók, főosztályvezetők? 50-100 közé tippelem. A többiek miért nem adják? 😉
Miért adhadta el a vezezőségből valaki a papírt?Látom sokan keresik a választ.A Molban látják a híbát. Szerintem meg hoztak 1 döntést ,hogy mielőtt megadóztatják illetve távozásra kérik meg őket inkább realizálnak.A Molba ha valaki nem hisz az miért jár ide?Ha magában az ágazatban nem hisz akkor tud jobbat?Írja meg!
Hagyjad már... Egy fiatal nö (Ortutay Zsuzsanna) eladása mennyire releváns? Vannak itt sokkal idösebb, tapasztalt vén rókák, akikre érdemesebb hallgatni. Pl. Frigyesre.
Még annyit, hogy a MOL ezeknek az eseményeknek az időpontjáról a BÉT honlapján (Kibocsátói hírek) hivatalosan tájékoztat. Tehát azt is figyelheted, az pontos és hivatalos. (Itt azért olykor sok tévedés, valótlanság is keveredik a kommentekben.)
A nem kezdő bennfentesek sorra kiszállnak a bomba üzletből? :https://www.portfolio.hu/befektetes/20260331/reszvenyeket-adott-el-a-mol-egyik-felsovezetoje-827798 Vagy nagyon hülyék vagy tudnak valamit....
Én is kezdö vagyok. Szeretném Frigyestöl megkérdezni, hogy ö igényelte e már az osztalékot. Vagy az jár a leghüségesebb tulajdonosoknak? Plusz egy kérdés. Ha mégsem tör ki az árfolyam, és itt toporog megint 20 évet, hol lehet akciósan nagy mennyiségben papírzsepit venni, hogy ha mondjuk hónapokra eltünnék innen a fórumról, és a nappaliban picsognék folyamatosan, kitartson nekem...
-Private Banking friss:-MOL.-Mivel majdnem elérte a korábbi csúcsot a papír árfolyama és a 4062 környékét tesztelheti, így még nem kaptunk fordulós mintát. Egy rés is van felfele, így ha ezt betöltené, akkor jöhetne változás. A 3438 egy fontos támasz szint, egyben ez a vízválasztó a long és a short oldal között. Az emelkedő zöld trendvonal felett akár az új csúcs is meglehet. Ellenállások: 3906; 4062; 4218. Támaszok: 3438; 3125; 2890; 2812; 2656; 2500.
A közgyűlésen szavaznak az osztalékról. Ha megszavazzák, utána az igazgatóság dönt a kifizetés napjáról, illetve a szelvényvágás időpontjáról (forduló napról). Ebből tudható majd meg pontosan, hogy melyik az utolsó nap, amikor a neveden kell lenni, tehát birtokolnod kell a részvényt. Lesz szó még erről addig bőven a topikban, nem kell egyébként hivatalosan semmit tenned, csak ne add el addig, ha akarsz osztalékot.
Sziasztok! Kezdő vagyok, bocsánat az amatőr kérdés miatt! Februárban vettem MOL részvényt. (erste TBSZ) Mikor kell a tulajdonomban lenni a részvénynek az osztalék jogosultságért, illetve azt miképp kapom meg? Automatikus, vagy igényelni kell valahol? Köszönöm!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.