TA alapon évek óta benne volt a kitörés lehetősége. Az alakzat erősebben mutatott felfelé. Funda alapon pedig NIS nélkül is ért már a MOL min. 5000-et. Ilyen alapon valóban nem a NIS miatt emelkedik, az csak a trigger volt. Ha meg lesz az üzlet, a NIS hozhat még az 5000-re plusz 1000-1500 Ft-ot az árfolyamban.
Jánost várjuk vissza az eső trendet rajzolta legutóbb.Akkor sem értettem miért is. Azt írta a Mol emelkedésének nincs köze a Nishez.Ezt sem értettem .Várom vissza rajzoljon egy bullos chartot. nem.
Ne felejtsük el megköszönni Pomperj mesternek sem a legutóbbi jóslatát, miszerint hónapokig fog oldalazni az árfolyam 3000 és 3400 között. Nagy segítség az összes TA guru. Én maradok az üveggömbnél.
lehet már két hete ujraindult csak a mol elfelejtett szólni , azért ment ma is 3950-3984 ig hogy a vip bennfentesek megint el tudjanak adni vagy nem így van zsolti mert a tebész máshogy látja
Az Adrián 8 tankert rendeltek, amiből csak 1 orosz. Ráadásul volt az INA tárolóiban is olaj. Régen mondta Orbán, nem azt kell figyelni mit mondanak, hanem mit tesznek! Sunyi egy banda. 😉
Az orosz olaj nem a molnak fontos finomításon kívül nem sokat számit hiszen az árkülönbséget most is az állam viszi. Az ársapka se tűnik egyenlőre nagy bajnak mivel adó csökkentéssel és az állami készletek felhasználásával nem biztos hogy nagy költséget fog okozni. De most szerintem ez inkább az osztaleknak köszönhető mivel hernadi előre hozta valasztas elé a közgyűlést, nis is a láthatáron.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.