Jó godolatsor. Józan logikával nehéz felfogni ami a Magyar gazdaság vs.
Értéktőzsdén történik. De ha már egyszer meglovagoltuk az eseményt,
próbáljunk a hátán maradni amíg bírjuk a vágtát. OTP, MTelekom detto.
"csúcson ne vegyél...." áhh! nem mertem visszaszállni, most meg már nem merek. az otp, molt is cseszhetem.... 32000nél az otiban 35 ezret álmodtunk max. október óta csak fel. Molnál max 3400-at láttam... nem értek én ehhez, ez tény. de azért türelmesebb lehettem volna. na majd most! :)
Karácsony előtt még abban reménykedtem, hogy meg tud maradni 3000 fölött. Most meg.... elképesztő. Az egész BÉT elképesztő! Itt állunk egy ki tudja milyen kimenetelű parlamenti választás előtt. A magyar gazdaság évek óta nem megy sehova. Lassan kezelhetetlen lesz a költségvetés hiánya, száguld az államadóság, magasan van a kamatszint, minden makro vacak. A BÉT-en meg olyan bikafuttatás van, amilyenre nem is nagyon emlékszem, pedig nagyon régi motoros vagyok.
mi volt a hiba? Szerintem egy tőzsdei szereplőnek nem a kisbefektetőket kell kielégíteni. Hanem a befektetőket általában. És akár tetszik akár nem a közgyűlés dönt. 2. még jó, hogy nem adta el :-) (bár ezt nem láthatta előre).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.