Hívtam ERSTÉt, szólnak árjegyzőnek (bécsi anya), mondtam nekik, milyen fura, hogy megint épp akkor nincs árjegyzés, mikor helyzet van... több 10e darabos tételek forintonként mind a két oldalon, s ilyenkor nem tudnak árat jegyezni???!!!
Most a béka segge alól jön fel. Kb a térdénél jár. Hirtelen ugrott nagyobbacskát, ez lehet fura, mert eddig mindig le lett dumálva ha felfelé tartott. Minden negatívumot beáraztattak vele, az Erste kifejezetten lefelé dumálta állandóan, nem is linkelem be a két héttel ezelőtti "elemzéseiket"., annyira égő lenne szembesíteni őket vele. 3600 fölött fog megragadni, mert ez már nem az a MOL. Ez szintet lép és régiós szinten is. Ha meg egyéves távon összehasonlítjuk az OTP grafikonjával, akkor meg még mindig vicc, hogy hol tart most. A kicsiket mondjuk kirázták az emelkedés előtti időszakban. Csak a türelmeseknek jut a mostani emelkedésből. Most már páran korrekciót várnak, de emlékezzenek, hogy az OTP vonata is hogy elhúzott. Most még nem szabad leszállni.
Három hèt óta folyton emelkedik többször kiszálltam aztán kissebbnagyobb nyerökkel visszastálltam de gyenge korrekciók voltak ami szokatlan de azt hiszem ha most ismèt kiszálló akkor már nem biztos hogy visszaszállok mert csúcsâron ha bezuhant akkor soká lessz ismèt csúcson..lásd a Rabat azis napokig száguldott amikor megindult 39èv után aztán visszaesett szinte 30%ot hogy aztán ismèt emelkedjen és teszteljék a csúcsot szóval most ki jár jobban aki semmit nem csinál csak mozizik vagy az akiprotirealizáltvesba hatalmas profitoton ül ês mozizik a MOL storin aztán akia kezén ülve tudott mozogni azmeg aztán mondogatják mennyi pènzt kereshettek volna ha eladom a csúcson a Molt?
Hi... Csak ki ne derüljön hogy nem-e a mol veszi saját magát vagy valami sumákolas....mert kell egy kis erőt mutatnia a felvásárlas előtt:)) és ha nem történik meg?? Irány a pince...1x úgyis el kell engedni az árfolyamot...lesz még sírás :))))) Szép napot....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.