Sokak közt engem èrdekel a híreit és hogy gyorsan belinkeled a piacnyitás elött és Stayerke26szöris èrdejel mertokos aki ilyen jól tudja forgatni a kesst! Anno regisztráltam volna a topikban pár èvvel előbb akkor biztos hallgattam volna Srajerjere mint Colombo ès ènus megtartottam volna a 690ft tos 4ig pakkom már 8störöset èrnè a 4igem Mint Stayerkenek és Stayerke26nak is!
Ezt nem csak a VG. és nem csak most írták.Az elműlt napokban én is többször leírtam,hogy a NIS adás-vérelét még az amiknajk jóvá kell hagyni....De ez az infó nem sok embert érdekelt ezen a topikon... :-)
A Mol nem a pancsovai finomítót, hanem egész Szerbiát akarja zsebre vágniA NIS olajipari cég majdnem teljes egészében uralja a szerb piacot, a magyar olajtársaságnak így ez lehet a legvonzóbb abban a lehetőségben, hogy az amerikai szankciók miatt kivásárolhatják a szerb vállalatból az orosz Gazpromot. A terjeszkedéssel ráadásul jócskán tovább is nőne a Mol régiós súlya, és sokkal jobb alkupozícióba kerülhetne a vele felemás kapcsolatban álló, de az Adria-vezeték miatt megkerülhetetlen horvát Janaffal szemben. https://hvg.hu/360/20260108_mol-nis-gazprom-olaj-felvasarlas-szerbia-pancsova-finomito-vucic-putyin-hernadi-orosz
R:3120;(-1,58%); 1.319 milliárdos forgalomnál.....Ekkora mértékű emelkedésnél (és forgalomnál) már kánaáni hangulat volt a topikon.... De az élt szép! :-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.