Nagyban hasonlít a minta az előző oszti utáni viselkedéshez. Most hagyni kell és ha nem jön valami buta rossz hír, akkor 2600-2700 között lehet venni év vége felé osztira. Ez tavaly működött. Idén is (mondjuk nekem nem sikerült végig tartani), talán jövőre is fog. Persze nem kell leminősítés és orosz olajra valami tiltás.
-Erste:-Augusztus második felétől csökkenés jellemzi a MOL árfolyamát. Ennek eredményeként az RSI indikátor értéke 32 pontra csökkent, ami már a túladottság határát súrolja, bár fordulós jelzésnek egyelőre még nem tekinthető. Jelenleg pont a 2.832 forintos támaszszinten támaszkodik az árfolyam, ami az alacsony RSI-vel oldalazást hozhat a hetek óta tartó eső trendet követően.Támasz és ellenállás szintek
Èn beraktam délelőtt 2850.- de nem ment. Moderna akartam venni. Ez tényleg egy fos papír. Augusztus más volt a kèp teljesen. Naivan bíztunk hogy lesz előremozdulás a béke felè
Én nem szálltam ki mert ahhoz hogy dobjam majd később visszavegyem az majd 500K bukó lenne a banki költség miatt.tartom a végtelenségig és az osztiból elvagyok. Telko ugyanez. Mondjuk az legalább emelkedik még bőven
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.