Erre a toka vitára mondtam ezeket,mert ma már odáig fajult ez a csörte,csak nem itt!De tegnap itt is ment a vita köztük!Tudom hogy neked mi nem tetszett,de ott se arra céloztam,hanem hogy azért letett sokmindent az asztalra,és nem akárkiről van szó,aki ma jött le a falvédőről!Nem kell hasraesni tőle,aki nem akar,de én speciel tisztelem amit elért,sokat keresett,sok jó buliban benne volt,volt ahol együtt is nyomtuk,Opus,stb!Attól meg hogy én is mást gondolok a politikáról esetleg,az egy dolog,itt tőzsde,meg pénz a téma,és nem kezdek ezen veszekedést,meg olyanon ami sehova nem vezet!
Nagyon jól mondod!Lehet egy 100ft os emelkedés valahol egy wellnessz hétvége valakinek az asszonnyal,vagy a csajával,én meg veszek belőle egy sportkocsit,a másik meg tud egy iskolatáskát venni a gyereknek csak belöle!Ilyen különbségek vannak!Van aki meg egy jachtot vesz belőle!Nem mindegy melyik verzió van a porondon!
Neked is jár,meg aki beir ide és nincs egy db részvénye se,annak is,megmondhatja ami a véleménye!De anyázni,meg egymást ölni,nem itt kell!Egy vitának is vannak határai,de amikor ott köt ki hogy te buzi,te alkesz,anyádat,meg ilyenek,az már nálam nem a vitatkozunk valamiről kategória!Nálam ilyen egy jókis bunyó előtt szokott elhangzani 2-3mp-el,nem pedig amikor leülök valamit megbeszélni valakivel,meg ész érvekkel meggyőzni esetleg a másikat!Amúgy ezek a politika,ki mennyit lop,kinek mennyi a pénze,stb,mind holtvágányok,és nem kéne ilyenbe beleállni,mert felesleges!Csak ez lesz a vége mindig,ami lett is!
Ha valakinek sok vagy kevés papírja van az tudja az irányt??? (melyik?) Nem látom benne az összefüggést matematikailag. (de ez ebben a topikban nem is fontos)
Élethelyzet, vagyonméret, a vagyon mekkora hányada. Ezek ismeretében más a kockázatvállalás, a stop loss, és egy csomó minden. 10%-os árfolyam csökkenés/növekedés neked egy olcsóbb wellness hétvégét se jelent, másnak egy közepesnél jobb új autó ára. Játék vs komoly. Vagy neked lehet az 3 napi nettó béred, másnak 2 éves munka vagy nyugdíj jövedelem. Legalább valami arányt tudni kell ahhoz, hogy kezeljük valakinek a reakcióját, mert más a tét mindenkinél.
Azért, mert több papírja (pénze) van valakinek, miért kell nagyobb tiszteletet adni, mint másnak? Mitől lesz jobb ember? Nekem csak 200db van. Akkor nekem nem jár tisztelet, mert csóró vagyok mindenkihez képest? Ezt a hozzáállást sosem értettem.
Csak azért mertem mondani,mert sokan lehet nem tudják,nem is mondok darabszámot semmit,csak a kis tiszteletet adjuk meg azért másiknak,ha meg épp lehet a legtöbb papperja van itt,akkor meg pláne!
Szia, majd jövő májusban!Sok még a feladat az aszály miatt a sarjak nehezen fejlődnek.Egész nyarat végig locsoltam de így is 1 hónappal előbbre van a vegetáció.
https://invst.ly/1c4ghq Következik az MA200 teszt, ha nem tartja meg akkor jön kanóc betöltése, utána mehet a 0.618-ért :) A "bilis" megmondóemberünk hova tűnt?? Még nyaral?? Már elvonási tüneteim vannak !!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.