A választások miatt nagyobb lehet a mértéke (Mi van, ha bukta lesz és megpiszkálják az alapítványokat) és emiatt jóval korábbi lehet a kifizetés ideje is...
Úgy is fogalmazhatjuk mert nem most fogják eladni Valószínűleg intézményi vásárlás osztira. Gondolom bármilyen eredmény is lesz a jövőre nèzve ki lesz adva az utasítás a kormány részéről hogy min. XXX.- osztalékot fizetni kell az alapítványok miatr
Orbán idióta kúlpolitikája vezetett ide. Biztos hogy időben le lehett volna válni 3 ève volt rá de egyáltalán nem akarja. Én úgy látom maga a Fidesz a nemzetbiztonsági kockázat az orosz függőség miatt. Ezt nem lehet szèpíteni.
Nem nézted meg alaposan a belinkelt kapacitás ábrát. A szivattyúállomások mindkét országban elkészültek (itthon 2db) és üzemeltek is. Szivattyú cserére szükség lehet,de az nem 2 év.
A legdrágább olaj az amikor nincs olaj.....ezért is épült az ADRIA,ezt már a régi rendszerben is belátták. De lehet számolni úgy is,hogy vesz a MOL drágább észak-afrikai olajat(Sahara blend),de abból 2x annyi benzint tud előállítani,mint az oroszból......
Ez nekem már túl kockázatos, én 2 hete kiszálltam. Pletser sajnos elemi kockázatokat hoz fel. Az amikor már egy termék piaci ellátottsága ilyen szinten kérdéses (háborús helyzetben tudatosan és ígéreteik szerint kilövik a szállítási útvonalat...). Az alternatív Odesszát meg a másik fél lövi, az Adrián meg nem fejlesztjük, nem akarjuk, az a fél pofátlan. Szóval vannak ennél kockázatmentesebb alternatív befektetések is. Sok sikert mindenkinek a részvénnyel.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.