Egyébként miért tiltanálak ki? Mindenki azt mond, amit akar, amíg nem ír le nyomdafestéket nem tűrő szövegeket... a vélemyény szabad (jelenleg legalábbis).
Csak a pontosítás végett, ha igaz, hogy 290.000 db MTEL részvényed volt, akkor kb.290.000*1.200=350 millió, ami 5 db 70 milliós lakás Sopronban...megértem, hogy nem szívleled MTEL-t sokáig én sem szívleltem, lehet, hogy később megint nem fogom szívlelni, de szerintem egész egyszerűen nem volt szerencséd...
ja az Mtel.. nekem az végülis kifizetett egy teljes Soproni 65 m2 lakást .... tehát mielőtt kárognál nemvolt annyira rosz... (ingatlan.com soproni lakások....) igen! lehetett volnana 2-3 lakás is..... most a Molly-ka dolgozik... csak nehogy visszajöjjenek az extraadók.... (a jelen helyzetben eslyessebb telekomunikációban mint Molban....
Szarok AZ MTEL re.... Engem A MOL emelt a magasba!!! ALKAKMAZOTTKÉNT!!!!!!!! 2000 10.26 akkor vettek fel.. nekem amim van NEKI köszönhetem!!!!!! és most is hozza a tutit.... ENNYI!!!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.