Hát valahogy így érzek én is sajnos , esetleg a csütörtöki béke tárgyalás segíthet ha lesz egyáltalán. A másik baj hogy Orbánék sehogy sem akarnak leválni az orosz olajról egyenlőre pedig lehetséges. Az unio megmondta , függetlenül ha a háború véget ér meg kell szüntetni az orosz olaj ,gáz függőséget.
Csúnyán megütötték, ráadásul nagy forgalommal, ezt azért nem gondoltam volna. Folyamatosan ezt csinálja, teljesen mindegy, hogy a napi maxon, vagy minimumum zár, a rákövetkező napon szembe megy mindennel. Teljesen kiszámíthatatlan a papír, értelmetlen mozgásokkal!!!!
hát így csunya lesz szelvényvágás után bakker. én nem volt egy optimista becslő, de még így is 3100 fölé vártam. most már a 3000-is szenvedős lassan úgy, hogy 275 az osztalék.
Feltételezem a pénteki kiugró nap picit visszakorrigálása. Chart alapján korábbi csúcsok megközelítése amit egy slunggal nem bírt átvinni, újra lendületet kell vennie az áttöréshez.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.