lehet, hogy pont azért mert nem jogerős az ítélet....illetve még nem fizettek....tehát egyenlőre nincs érdemi hatása a döntésnek....szerintem..
Törölt felhasználó2025. 04. 24. 15:54
Egyfelől jó és stabil osztalék reményében érdemes lehet valamennyi Molt tartani, de szerintem nem ilyenkor célszerű bevásárolni hosszabbtávra! Minden évben eljönnek azok a hetek/hónapok, amikor az amúgy se kapós Mol a kutyának se kell és elkezdik lenyomni! Ilyenkor simán benéz a 26xx szintre, ott érdemes belevenni annyit, amennyi a portfólió nyugis részébe beleillik. Aztán ha a politika nem szól közbe, jöhet a 10%+ hozam.
Pontosan,csak azt nem értem a mol miért nem adott már ki közlemény ez ügyben,eleve miért újságcikkekből kell megtudnunk,hogy elutasították a horvátok kérelmét.
Törölt felhasználó2025. 04. 24. 15:48
Max szelvényig 3120, másnap záró 2900. Ha még továbbfűzöm a témát, nyár végéig valamikor 2700 körül szerintem biztos lehet venni, kérdés, hogy például 275 Ft osztalékért megéri-e tartani kb 3/4 évet, vagy aktívabb felfogással máshol ennyit vagy többet is meg tud valaki keresni!?
Az én értelmezésem szerint ez az eljárás már nem a 2022-es ítéletről szólt, hanem annak a végrehajthatóságáról. Arról, hogy ha a Horvát állam nem fizet, akkor az egyesült államokbeli Horvát állami vagyonból lehet kártalanítani a MOL-t. Úgy gondolom, hogy eddig azért nem fognak elmenni a Horvátok.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.