Ha 2 hét múlva 1400 lenne akkor nem az lenne a csúcs szóval .... ja ez nem így működik :) Bukni nem fogok,a tőzsde ingyen pénz. A maxot maximum a bennfentesek fogják elkapni mi kis emberek soha. Ha nem jól döntök nem számít hozza a pénzt nekem csak ez a lényeg.
szerintem ez nem így működik.... ha két hét múlva pl 1400 lesz mondjuk és nem becsülöd meg a "nyereményt" lehet örökre bánni fogod... mig vársz vársz és soha nem lesz 1700.... vagy mondjuk 10 év múlva... keletkezett hasznot a befektetett idővel is érdemes összevetni..
1700 igen, mert akkor dupláznám a befektetésemet. Elkezd nagyon esni? Eladom ilyen egyszer 775ft-ig van bőven mozgásterem annyiért vettem. Mint írtam nekem nem kell a pénz így ha 10 év múlva megy fel 1700 ig akkor addig benne tartom..a bankban ugyanis csak állna a pénzem így meg az osztalék hozza a dellát szépen
1700???? kicsit messze mentek az "Agarak" nem gondolod? legyen szerencséd... osztalékhozam/ kockázat alapján a Mol lesz a nyerő! egy toll vonás és 2 év múlva bármikor vissza köszönt újra a telkóadó és egy hónap alatt mindjárt 30% zutty.. ez az aranykor (mármint ,hogy le lehet venni a végtelenségig az előfizetőket) szépen le áldozik... vége lesz a meghirdetett 3 éves osztalékpolitikának is...(utána mi jön azt nem tudni , senki sem tudja!!!) természetesen azt kivánom legyen szerencséd!
"ki az a hülye" Bárki aki hosszú távra tervez és nem kell a pénz neki. Én lassan 4.5 éve vagyok a molban 2220-as átlaggal... eszem ágában sincs dobni. Nekem ez a 3-5 milla osztalék amit osztogatnak nagyon jó. Minek adjam el? Telekomot idén vettem csak de 1700 alatt nem tervezem eladni.
Ja... volt vagy 280 ezer abbol a szarból... 370 es átlaggal plusz az összes osztalékok... volt még 264 ről is egy adag....Milliárdos nem lettem volna viszont tényleg sokkal több lenne mint most... elég az a 400 milla chash pláne ugy, hogy lányomnak a Telkó csak összehozott egy mai áron 70 millás lakást itt Sopronban... ki az a hülye aki egy seggnyaló Rékasi (mert bizony az!!!!!) mellett 900 fölött megtartja...370 ről... A német ki lapátol minden hasznot... a bábu Tibike meg bólogat.... Hernádi annyiból korekt hogy legalább szavakban felveszi a kesztyűt a szemét tolvaj bandával, és többször hangsúlyozza a részvényesi érdekeket is.... (nekem mint részvényesnek 16 ezer db al tetszik) Lehet bármennyi a Mol árfolyama ha ad évi 8-10 % ot osztiban... nettóban.... EGYSZER meg csak eljő az a bizonyos pénteki nap....
Pont ezért nem piszkálom. Nekem kevés az osztihozam ahhoz, hogy 2,5 éve is ilyen árfolyamon volt kb. A néha előfordul 5-6%-os hullámokat pedig kifogni nehéz és nem éri meg még csak gondolni sem rá, mert lefele ugyanaz az esély majdnem. Nyilván nem csak én gondolom így.
Te amúgy olyan kis vicces gyerek vagy ugye? Annyira "derűs" színfoltja vagy e fórumnak hogy nagyon hiányoznál ha eltűnnél. Bírom nagyon az ilyen jópofa srácokat!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.