Arra lennék kíváncsi hogy miért mindig ez a papper szenved legjobban a blue-k közül amikor kimagaslóan jól teljesít a cég. Ki(k)nek az érdeke hogy lehúzza az árfolyamot? Ha kicsit emelkedik a duplájával esik másnap. Az otp-nél ez pont fordítva van, nagyot emelkedik és kicsiket araszol vissza, magyarán van miből leadni, ha rosszabb a nemzetközi hangulat. Más kérdés az, hogy nem vagyok kétségbe esve hiszen tökéletes a higításra ez az árfolyam is mivel mollal kapcsolatban én is longban ülök. A más papírból profitált (DT-s) nyereségből szerencsére tudom finanszírozni.
ezt írja a cikk: "Ez alapján a 2024. évi árbevétel-arányos különadót jelentősen megemelték, az eredetileg a 2022-es bevétel 1 százalékában meghatározott adókulcs 2,8 százalékra emelkedett. Ezen túlmenően a Brent–Ural felárat terhelő adót kiterjesztették 2025-re." De ez nem tényszerű, sőt, hibás állítás...Itt a topikban már tudjuk, de a "szakértő újságírás" csak nyomja...
Egy politikai topikban nem értettem egyet egy illetővel, aki Magyar Pétert dicsérgette, miután az Ötkert nevezetű budapesti szórakozóhelyen botrányosan viselkedett. -"A moderátor indoklása: Viccnek erős volt ez a felszólítás a kinyalásra."
Köszönöm a tanácsot, de nálam más értékrendek is működnek, nem beszélve a portfoliómról. ( Senki nem kérdezte van e! ?) más. 2029-ig kitiltottak egy topikból? Ilyet még nem láttam, igen emberes. Mit kellett ehhez tenned?
Kormány propagandista bejegyzéseidet elolvastam, szégyeld magad! Eddig nem foglalkoztam soraiddal, elég volt az utolsó 10 bejegyzésedet olvasni. " Elég sűrűn olvasom a politikai kötődésű bejegyzéseket! - A kormány tudja mit csinál! - Ráadásul az egész ország támogatja őket! - Egy kisebb része tevőlegesen, a többség pedig hallgatólagosan, hiszen nem tesznek ellene semmit!" kiemeltem pár napja írt soraidat, hasonlóakat találni számtalant. Honnan is ismerős ez nekem? GABEN tegnap idézte augusztus 3.-án kelt fenti soraidat, fura, hogy így megjegyezte, két hét múlva is emlékezve.
Ha ERA-nál Neked ez jön le, akkor komoly bajok vannak nálad a toronyban. Idejössz és nyomod a hazug propagandát. Semmi pozitívat nem teszel a topikba. Kártékony vagy és megrögzött hazudozó.
engem nem zavar, hogy valójában a kormányt támogatod, annak ellenére, hogy az ellenkezőjét állítod - és utána átcsapsz személyeskedésbe - ügyes - gratula
Ne is modd! Egy évtizedig ült szerenecsétlen a Telekomban, majd, amikor pattant egyet eladta. Azóta 2,5-szereződött. Szabi ma milliárdos lenne, ha nem száll ki 1 évvel ezelőtt...
ez igy van. Ez a cég annyival jobb ,hogy nem sanyargatja a saját "nyáját".... nem várok 350 ft osztalékot de ha marad 250 -270 a tavaszi kamatkörnyezethez (6% körüli alapkamat) az is brutál jó lesz ezen az áron... nem hiszek a 2300 ban ott már valami nagy gebasznak kéne történni...
ERA Igazad van szerintem!!! Ez egy mocskos és szemét banda! Bird ki még egy kicsit! Ez a tetves kormány ugyan azt csinálja a Mollal mint amit bő 10 éven keresztül a Telekommal. Tasszal lecseng a pmap őrület... marad a kb 5,5max 6 % os hozam ezért a sok kormányközeli és még sok haverjuk kiveszi a lovetettát.. betolja a 8-10%os osztalékfizető Molba, majd mikor már kellően bevásároltak jö ebben is.... akár egy szép szeptemberi péntek..... Amikor bejelentésre kerül a kivezetése a különadóknak a fontos beruházások miatt.... az árfolyam meg elszáll az egekbe.... TÜRELEM szerintem max egy év....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.