leírtam napokban mindent ami a felvetésedre is vonatkozhat , egy tényt megismétlek: elmúlt évben 351 forint volt a záróár vágás előtt 3148 záróárral. Másnap 2900-on nyitott azaz 250 forint csökkenést láttunk. Ettől még bármi lehet tőzsdén, ez is egy példa.
Na mi van? Felrántották? A héten, ma, délután, záárásnál??Ja nem :-)) de továbbra is azt mondom, hogy a cég fundamentumai és eredményei masszívak. 1 tényező van ami igazán lent tartja és ezt Magyarország Kormányának hívják (áfa, adó, extra adó, hibrid önként vállalt ársapka, országkockázat stb stb.) Ezen tényező nélkül lenne ez és egyszer lesz 3500 is. Csak győzzük kívárni.
Tartsd meg a részvényt, vagy add el azt te döntöd el. Az OTP-nél is többször leírták... Ez az egyszerűsített változat: Aki ma vett, holnap eladhat. ( arathat ) Lesz rajta osztalék. Holnap is úgy lesz, hogy az árfolyamot a nagyok határozzák meg. Na meg a hírek, meg a pletykák. Mehet fel, mehet le. Egy a lényeg, az árfolyam mindig jobbra megy.
A MOL hivatalos bejelentése szerint az osztalék fizetés rendje a következő: a társaság május 27-én azonosítja a befektetőket az osztalékfizetéshez. Ez azt jelenti, hogy az utolsó nap, amikor a részvény osztalékszelvénnyel forog a BÉT-én a Varsói Értéktőzsdén 2024. május 23-a lesz a T+2 napi elszámolást feltételezve (első nap kupon nélkül: május 24).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.