miután az ezt megelőző hozzászólásban "komolytalannak" tituláltad a gondolataim, ezért remélem te sem gondolod, hogy majd választ kapsz erre. mindenki saját magának kezeli a kockázatot. sok nyerőt!
Milyen fekete leves jön pár hónap múlva? És ha tényleg jön, akkor azután mi lesz? Furcsákat írsz épp a kitört BUX-ról. Finoman szólva sem hihető! Nyilván lesz valami korrekció, de utána remélem egy jó darabig csak fel lesz az irány! (ehhez nem kell sok ész!) OTP, Ricsi, MOL és MTELEKOM előtt még szép emelkedés áll!
Köszönjük szépen a profi hozzászólásokat. Maradj velünk! 😀 Mr Bob hozzászólásához mit szólsz? Dupla csúcs is lehet a BUX-ban? Nem komolytalan egy kicsit? 🤔
Sajnos sokan csak zavart kelteni járnak ide. Jó, hogy van korrekt vélemény is! Írj sűrűbben! Ne törődj a swindlerekkel! Majd lekopnak, ha nem kapnak teret és figyelmet. Sajnos itt nincs olyan rend mint a másik topicban! De ez az eredeti MOL topic. Én nem tudtam hagyni, hogy szét trollkodják.
Köszönöm! Nem igazán mertem itt sokáig semmit mert olyan annyira hamar rárontanak az emberre!:) Igazából azokat írom le, amiket szakirodalmakból és tapasztalatokból szedek össze és amit láttam hogy sokan nem figyelnek! Csak annyit írnak , hogy nam egint milyen jó sz...r ma! Nem tud emelkedni, kuka meg hasonló! Ahelyett, hogy megnéznék miért is! Úgye megvolt a hunyó! A BUX. Szépen ki is tört mind a 3 nagy Buxxal együtt. Ezeket a technikai dolgokat nem lehet elhanyagolni elemzésnél. Többet ér mint maga a kereskedési környezet néha. Vannak nagyon erős technikai jelzések amire a legtöbben ugranak! De örülök, ha segítettem és jól esett, hogy megemlítetted! Köszönöm!
István, le a kalappal előtted. Úgy van ahogy írtad előre. Köszönöma hozzászólásaidat, tanultam belőlük. Mikor már kezdtem magamban bizonytalanná válni akkor megnyugodtam mikor írtad a meglátásaidat.. Kösz
A jó amerikai inflációs adat miatt befektetők remélik hogy FED nem emel tovább kamatot ami a gazdaságnak jó és részvén ykereskedésnek is! Mivel egész világ gazdaságára kihatással van és nő a várakozás máshol is a gazdaság növekedésére ezért olaj árát is felnyomja a várható kereslet bővülés miatt! Ez is jó most nekünk!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.