Én sem a tavalyi, sem az idei részvény árral nem vagyok elégedett. Ebben nem a MOLt hibáztatom, inkább azt a körülményt, hogy meglehetősen nagy benne a kormány befolyása.
Miért kellene visszamenni??? 2020-ban megváltoztak a körülmények, befektetőként ezt kellett lereagálni. Én megtettem, sőt le is írtam, még akkor, mire számitok, itt a pf-en. Sokan lehülyéztek, most még frusztráltak a relatív bukójuk miatt.
A te érdeked pedig az, hogy ne emelkedjen a Mol. Beírásaid akkor hasonlóan etikátlanok, mert ellenzed azon írásokat mely a Mol jövőbeli emelkedésére utal. Milyen alapon vagy te különb bárkinél is? Milyen szabály tiltja azt, hogy valaki annyit írjon amennyit csak akar? Van jelentősége a befektetési döntésekre? Ne viccelj ember. Szemellenzőt te vedd le főleg Mol tulajok topikban. Etikátlan? Egy frászt, csak a szó mögé bújsz és nem az igazat írod: irritál mások sikere , képtelen vagy elviselni, hogy nem vettél Molt és nem esik egy hónapja. Erről szól a te és egyesek folyamatos negatív megjegyzései, mert érdekeitek is ezt diktálja. Most az etikus vélemény őreként próbálod magadat beállítani, csak egy a bibi: kizárólag az emelkedést favorizálók véleményét kritizálod miközben az esésre pályázók véleményét egyetlen egyszer sem véleményezted negatívan. Erről ennyit.
Ki állok én is.. Komoly osztalék, erősen likvid papír ez.. Szerintem Matterhorni magasságokba tör majd osztalék előtt... Figyelni kell ,árfolyam nyereség vagy osztalék..
Szerintem a kérdés felvetés már rossz. A MOL befektetői szemmel remek 3 évet csinált 2020 mélypontja óta. A cég eredményei rekordokat döntöttek évről-évre (2021-2022, 2020 az a fordulat éve volt). Csinált árfolyamban 100% hozamot + osztalékban további 50-et. Mitől kellene ezt rossznak látni befektetői szemmel?.
Kiváncsi lennék azoknak az "erőknek" a lelki állapotára, akik minden erejükkel azon vannak, hogy a 3000-es szint át ne legyen törve. Mi hajtja őket? Nagy short állományuk van?
Sajnálom, hogy ilyen dúrva beszólásokat kellett ma olvasnom! Nem is értem. Azt tudom javasolni a MOL tulajoknak, mint jó magam is, hogy ne figyeljenek azokra, akik folyamatosan a hülyeséget beszélik és lebeszélnek! A MOL tulajok is látják ha esésre áll a részvény. Meg azt is, ha emelkedésre! Ez most egyéretelmű emelkedésre áll! Hosszabb időtávon nézve gyönyörű százló alakzat. Tapad a 3000-re. Azon kár is filózni, hogy miért nem tört ki. Hiszen ha valaki sok száz grafikont megnézett már és a szeme rááll illetve ehhez kapcsolódó tanulmányokat, könyveket olvas, az tudja, hogy ebből az alakzatból fefelé fog kitörni! Az a pár % amikor meg az ellenkezőjére volt példa azoknak oka volt. Itt nem áll fel semmi veszélyforrás! Kivéve, ha valami nagy gebasz bele nem szól a világban! De még egyenlőre nem! Egy olyan dolgot se lehet említeni most ami veszélyforrás lenne! Grafikai elemzéshez értők meg tudják, hogy minnél nagyobb platót, talapzatot épít egy árfolyam annál nagyobb lesz a kitörés és annál erősebb támasz lesz a jövőben a szint! A toporgáshoz hozzá tartozik amit idáig is mondtam minden írásomban mostanában, hogy a BUX index 52 hetes csúcsa 50.470 volt. Amit párszor megtört már BUX, de ez baromi erős szint. A nagy papírok együttes ereje kell a kitöréshez, amihez közel vagyunk. 50 ezres szinten túl van BUX. Beszorult már egy ideje az 50 ezer és 50500 közé. Itt a lényeg, hogy 50 ezer felett jó ideje. Az már idő kérdése, hogy mikor tör ki felfelé. OTP megerősítette a 12 ezret. Én úgy látom egyszerre fognak megindúlni szépen. És BUX is szépen fog emelkedni! Sajnos a BUX teljesítményétől nem lehet leválasztani a nagy papírokat! Szóvan nem kell foglalkozni semmivel és senkivel! Ez felfelé megy a napokban és igen nagy erővel! Mindegy ki mit írogat itt!
"mikor Te is az ex-sztárpapír " Mol ma:1 125 862 764 Átlag:2 690 183 720,40 OTP ma:2 788 052 130 Átlag:5 882 078 216,21 és csodálkozol, miért nem vesznek komolyan......
Kezd némi életjelet mutatni. Remélem 20-ika előtt átszáguld azon a rohadt 3000-en! Mivel nem TBSZ számlán van, nagyon nem szeretnék osztalékadót fizetni. (A nyereséget meg elszámolnám a tavalyi bukókkal szemben.)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.