Mol részvényes , tulajdonos emelkedésben érdekelt, tetszik érteni? Nem kell nagy ész ahoz, hogy a folyamatos negatív írásokkal jelentkezők nem emelkedésben érdekeltek. Shortos nem tulajdonos szememben. Amennyiben részvényes és folyamatosan az emelkedés ellen érvel vagy csak nem tetszik neki azt minek neveznéd? Nem életszerű valljuk be. Közben választ kaptál a kérdésre, mert nincs neki. A többi kérdésre a válasz: 1-2 éve követjük egymást és bizony konkrétan megírták az említettek. Nagyon irritál téged és másokat Mol tulajdonosi szemlélet. Mennyi lesz a vágás napján? Kérdést se értem, mert nem ez volt a felvetés tárgya, hanem az, miért gond az, ha egy tulajdonos naponta többször véleményt formál vagy lelkesedik az emelkedés irányába? Szó nem volt konkrét árról. te sem tudod , én sem tudom. Várakozásokat le lehet írni. Balin többször is írta, hogy véleménye nem befektetési tanács. Nagyon nagy hiba lenne topik beírások alapján kereskedni pro és kontra irányba egyaránt. Ennél sokkal összetettebb szerintem a kereskedési model. Nem tartom etikusnak azt, hogy minősítsünk azért mert valaki lefelé vagy felfelé látja a részvény jövőjét. kötözködést , személyeskedést viszont kizárnám, úgy látom te ebben élenjársz. Haverom nincs a topikban, nem ismerem őket, gondolom neked lehet.
A lebeszélők és esést várok mindig azt mondják, hogy a topikban mindenki megírhatja a véleményét, te is! Nyilván a beteges minősítés -személyeskedés - elfogadhatatlan. Továbbra sem értem miért zavar az, ha valaki aki Mol tulajdonos a saját véleményét megírja? Nyilván részvényes felfele várja. Mol tulajok topikban !!!!! Negatív vélemény is megjelenik jócskán, tök mindegy, hogy egy vagy tíz topikostól! Egyébként a tapasztalat sem garancia a holnapokra, így te sem tudod mi várható. Senki nem tudja csak akkor ha milliárdokat mozgatna a béten. Azok tudják. Van topiktársad aki eséskor napi 5-10 beírással jelentkezik folyamatosan, őt miért nem bírálod?
Honnan tudod, hogy nincsen neki MOL részvénye? (Azt írtad biztosan tudod.) De ha annyira biztos vagy Balinnal meg a harmadik haverral, hogy mi a helyzet, hogy még azt is tudjátok kinek van és kinek nincs, meg kinek mennyi van, meg ki miből él, akkor mondd meg mennyi lesz az ára a vágás napján. Ha mindent tudtok biztos erre is tudod a helyes választ! Csak egy számot írjál!
Igen. Te meg balin,meg a firka bácsi mindig mindent jobban tud mint a másik. Nekem nincs sok százmillióm mint nektek. De irigy nem vagyok hidd el. Viszont van némi tapasztalatom azt is elhiheted. Bár még csak 23 éve próbálkozom több kevesebb sikerrel. Én csak azt nem értem miért kell állandóan be írni,hogy mennyi lesz a Mol! Még olyan nagytudásúak sem tudhatják mint te meg a haverjaid.
Amennyi részvénye van és amekkora profittal rendelkezik megértem, hogy figyeli a kereskedést. Nem értem miért fáj ez neked? Brókerek is folyamatosan nézik, akkor ők is betegesek? Ja a munkájuk része, nos száz milliós befektetések koordinálása bizony sokunknak a napi munkája. Nyilván ez eszedbe sem juthatott. Pomperj, Balin, Steve52 és még többen ebből is élnek . Neked biztosan nincs Mol részvényed, nem fér a fejembe mit keresel a Mol tulajok topikban és miért fáj neked egyes tulajdonosok tevékenysége a topikban? Erre csak egy magyarázat lehet: irigység! Vagytok egy páran jó Magyar szokás szerint.
Törölt felhasználó2023. 07. 03. 17:22
Sokadik kereskedési nap amikor a vevő megveszi az eladói mennyiséget és tartja a 3000-es szintet. Egyre kevesebb az eladói tétel. Már csak türelmesen kell várni az emelkedést. Szerintem nem érdemes esésre várni, inkább emelkedésben érdemes hinni és még most venni osztira.
A probléma ott kezdődik, hogy itt szurkolsz a MOL ellenében, mikor Te is az ex-sztárpapír drukkere vagy! Nézz inkább át oda, kicsit nagyobb a mínusz. Ráadásul itt csak villanásnyi ideig volt piros, ott meg egész nap. :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.