....látva a környezeted, mégcsak nem is a reálgazdasági folyamatókat mondom, de boltokat, embereket, eus pénzeket, mellyel a hitelminősítőnek gondja volt a "kilátásba" helyezésnél, szóval te hogy látod: sokat javultak a területek, és fel lehet minősíteni? Szakpolitika is jó? semmi adhoc, semmi kapkodás, minden bejön amit unortodoxiával kitaláltak? Mivel se jobb se rosszabb nem lett a beavatkozásaik hatására, ezért nagyon örülnék már egy szinten tartásnál is....
Törölt felhasználó2023. 06. 22. 11:09
Bocsi! Holnap akár felminősítés is lehet? Vagy az kizárt?
ez jó tanács ezesetben. ha legközelebb egy új beszélgetés szálat szeretnél indítani, nem pedig egy meglévő beszélgetésbe bekapcsolódni (annak kontextusánal továbbgörgetésével), akkor haszáld felül az "Új hozzászólás" gombot a "Válasz erre" gomb(ok) helyett. szép napot!
Akkor vegyük fel azt a bizonyos kesztyűt! 1. Az általad említett beszélgetésbe nem kapcsolódtam bele, saját gondolatomat írtam meg, melynek semmi köze a Molhoz. 2, Arcod neked van, mert félreértelmezted és képtelen vagy elismerni helyette támadsz megsértődve. Kritikával te illettél és nem én , azaz megint csak neked van arcod ember! 3. Rossz hírem van számodra: Spy nem szólt közbe! Brent azonnali 77 usd felett, Mol R. 3014 miközben usa csökkenőben. Gondolod folytathatjuk ,de felesleges. Ide tévedtél mostanában, nyilván szeretnél Molt venni olcsóbban, az elmúlt beírásaid erre utalnak. Sok sikert neked is.
1) mi az, hogy "megint"? nem emlékszem, hogy beszélgettünk volna ezelőtt. kicsit vegyél vissza az arcodból 2) napi széljárás? nézd vissza pomperj eredeti hozzászólását, és azt hogy én mit reagáltam arra. szó nem volt egy napos időtávról (arról nem is beszélve, hogy ilyen rövid időtávon korrelációt keresni butaság). spy és mol kapcsolatából indult ki az egész beszélgetés, te keverted bele a brentet meg a dow jonest utólag (mindezt napin, amit sehol sem írtál le egyértelműen)
Mi volt a rossz állítás? Hogy le leszünk minősítve vagy a MOL-t annyira nem tépázza meg, csak az OTP-t? Hangsúlyoznám, hogy nem szeretnék semmiféle leminősítést.
A politikusok rendet tesznek a fejekben! A MOL főnököknek nem ez a feladata. A kapzsiság meg a gyarlóság viszont ár felhajtó tényező. Emelkedésre vagyunk ítélve!
Ki mondta, hogy a Molhoz viszonyítva? Látod megint előbb írtál ,mint gondolkoztál volna. Molt meg sem említettem. Napi széljárásra értve a gondolatmenet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.