És egy ilyen igazi jóléti társadalomban ahol úszkálnak az emberek a tíz meg százmiiliókban otthon,mindenki 20-70milliós villanyautót fog venni,mert már csak az hiányzik otthonról!hatalmas jövője lesz Magyarországon ennek is!
amennyiben elfogadom hitelesnek a TA elemzését a cikknek akkor érdekes a Mol túlvettségére hivatkozni, éppen elérte és meghaladta az RSi 75 értéket, de.....OTP 2022 novemberében egy hónapon keresztül haladta meg a 75-ös értéket..... gondoltam jelzem erre is van példa.....remélem jól láttam...
Arról mi a véleményed, ha a BUX elakad, akkor az OTP hogy megy tovább? Mert az OTP topicban már 1 hónap longot és 15K-t vizionálnak. Nincs ebben szerinted ellentmondás? Itt a MOL-ban meg 2800 óta állandó aggódás megy, hogy ellenálláshoz ért, lefordulhat. Pedig az a befektetői hangulatváltozás, ami az OTP emelkedést élteti, ide is kihat. Hetek óta látható napi 2-3 Mrd forgalmakat, úgy hogy közben az egész BÉT-en megemelkedett forgalmat lehet látni, talán nem kis büfik okozzák. Akkor viszont miért akadna el a MOL? Vagy ha igen, és a BUX is megbotlik, akkor az OTP hogy megy tovább?
Gaben a szokásos erőlködését nyomja..Minden szalmaszálba kapaszkodni akar..Közben fingja nincs konkretan ahhoz sem hogy igazából mi motiválja az OPEC-et..Ez az Irános duma- nettó bullshit kategória.. Az viszont nekem is kezd feltűnni , hogy mindenki az OTP fórumban akar okos lenni, feldicsérni, jövőt festeni -ide meg leszolni járnak tömegével..Leragadni a Brent olaj áránál és szórni a bénábbnál bénább teóriákat hogy miért fog gyengülni az árfolyam..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.