Tőzsdei befektetőknek nem, mivel az ETÜ nem árfolyamnyereség. ETÜ-re nem vonatkozik és osztalékra sem. Ez az intézkedés pont állampapír és részvény felé tereli a tőkét.
Törölt felhasználó2023. 05. 31. 23:26
fontosabb téma: bevezeti a kormány az árfolyamnyereségre is 13%-os szoc.ho. adót..... elképesztő.....elvileg július 01. után keletkező nyereségekre vonatkozik, de még nem egyértelmű, hogy a Mol osztalék július végi kifizetésére is ......állampapírokra nem vonatkozik ... Varga kijelentése miszerint az adócsökkentések kormánya lenne valótlan állítás......tőzsdei befektetőknek marad közvetetten a Mol extra profit adó nagyobb része és közvetlenül egy új adó 2024-re.....bravó Varga pénzügyminiszter.......
amennyiben valakit kritizálsz illene az ékes szóhasználatot is preferálnod.....mint: betojni helyett a megretten, megijed, megrémül, pánikba esik, megszeppen stb.... mennyivel szebb lenne.....
a sor végi elválasztójel/kötőjel használatára kiemelten fogok figyelni......belepofátlankodni helyesen egybe írjuk...... köszönöm az intelmet....majd figyelek a helyesírásra...ahogy a tiédre is kiemelten...
A belepofátlankodni is szebb így egybeírva! Nem szóltam én bele semmilyen beszélgetésbe! Az igekötős ige és az összetett szó lett volna a téma, de ez egy téves próbálkozás volt részemről !
Tudom itt csak azt az irányt lehet követni, amerre a lázgörbe megy! :)) Beraktam a real chartot, hogy elértük a következő ellenállást, egyből jöttek a nemtetszések! A hsz-ek meg kimondottan Balin kollegának szóltak, mert hát másik topikban a trenddel szemben nyomta mindig a rizsát, Persze nem jött be, de csak nyomta! Gondoltam hogy ráébred, ha visszakapja! Részemről ennyi a témáról! Aki mag azt hiszi, hogy egy Blue-t le lehet beszélni, vagy fel itt a fórumon, az messze kerülje el a tőzsdét! 😃 Esetleg valaki meg tudja mondani, hogy holnap hol nyit és zár a MOL???? hmm
Te is tudod minél több a shortos annál inkább fel. De nyugodtan told az igét már 2400-tol ezt nyomjátok a cimborakkal. Azóta felment több mint 400 ft-ot. És hol van még az oszti. Kimaradtal van ilyen;)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.