Szia. Az OTP-t nagyon veszik ma. ( Lassan 9 Millárd!!!!! ). Mi is átléptük igaz az 1 Milliárdot már. Nem várok hatalmas esést náluk. Az első certit ma kiveszik a játákból a második 12 K környékén van ha jól tudom. Hajrá MOL szépen araszolunk fel.
Persze nekem is van. Azt nem tudom , hogy ebből jól jövünk-e ki? Pár éve láttam a Tv-ben a Róna Pétert, azt mondta, hogy az országnak most a világ pénzét fel kellene venni mert 1% körül van a kamat, minden régi hitelt ki kell vele váltani. (ehhez sem értek, csak megütötte akkor a fülemet) :))))))))
Szia. Nem érdekel. A piacról most drágábban tudja csak a pénzt felvenni. Pörgeti ezzel a belső kereskedelmet is egyben. Sokan költenek is a kamatokból. Nekem napra pontosan a számlán volt mindig a pénz. Két év alatt így cirka 34-35 % haszon ADÓMENTESEN!! . A jövő éve a legszebb és érdekesebb , mert az infláció csökken majd viszont a 19-20 % körüli kamatot meg majd fizetheti. Ez van. Ritka az ilyen csillagok együttállása. Sok nyerőt
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.