Nagy buli egész éves 19% hivatalos infláció mellett a 16% pmáp. Csak 3% bukó reálértéken az “álompapír”, nem csoda, hogy hirdetni kell már minden fórumon. De legalább azok az emberek akik kétszámjegyű hozamot az életben nem tudtak összekereskedni, most először igazi Warren Buffettnek érezhetik magukat.
igen, egyetértek, hogy nem plusz. ellenben szelvényvágás után garantáltan minusz, mivel az eszköz oldalról eltűnik az a készpénz. általában a piac előretekintően áraz, szóval én még azt is el tudnám hinni, ha a következő pár hónapban pont, hogy kiárazódna az osztalék értéke, mert ugye garantáltan oda tartanak a fundamentumok (hacsak nem vétózzák meg az osztalékot, amire nagyon kicsi az esély). rövid távra természetesen beugrálhatnak az osztalékért befektetők, felhajtva az árfolyamot, de ők valószínűleg dobni is fogják. rosszul látom?
Én már nem írom le többször, de matematika korrepetálásra menjen mindenki, aki nem tudja felfogni... áprilisban veszel MOLt és mondjuk június v július megkapod az osztalékot, akkor ott 3-4 hónap alatt dupla, de inkább tripla kamatot kaptál az osztalekra...arról ne is beszéljünk, ha tudsz atugralni az egyikből a másikba...pl tavaly az otibol és a MOL-ból is szép osztalékot kaptam...egy tőkével!
A 350 Ft nem plusz érték a cégben. A cégérték invariáns az osztalékra. A mai minél nagyobb osztalék csökkenti a jövőben kifizethető osztalékokat. Igaz a hülye költésektől is megvéd.
"Tavaly se vették..." 2600-ról 3170-ig ment tavaly az osztalékbejelentéstől a szelvényvágásig. Emberileg és "szakmailag" is rettentő alacsony minőséget képviselsz a folyamatos ferdítéseiddel, hazugságaiddal.
Tavaly se vették 13% osztira amikor 6% volt a MÁP,most miért vennék 16%PMÁP mellett....Rövid távon persze...Lehet itt venni 2500ért is osztalék előtt...
2750Ft környékéről elsőre lefordul(-t), mint ahogy várható, hisz a leszorító trendvonal a 2750-2800 zónába esik. Felette tavaszodna ki igazán. Rossz ómen: havi macd eladási jelet adott sajna márciusban, az ezer sebből vérző bika utolsó futama kezdődik, persze ez több hónapos futam lesz. Ne felejtsetek el kiszállni :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.