Részvényekkel van bajod, de csak a MOL-ra tolod az összes negatív hírt, ami a magyar rv.-piacot éri. Ráadásul a legtöbb nem is a MOL-ra a legkedvezőtlenebb. Itt legalább van mire emelkedést várni. Pl. az olajár mozgása, vagy a várható osztalék, és annak mértéke.
de vádaskodni tudsz csak hogy több nickem meg ilyenek,2010 be regisztráltam már 13 éve ezt tolom és már nem dolgozom Nekem Te ne lécci....a kötvények időszaka van 1-2 évig biztos,funda most nem számít...
Nagyon átlátszó amit művelsz. Lentebb akarsz venni, ráadásul ezt le is írtad már többször is. Amivel nekem spec nincs bajom, vegyél, ha tudsz! Csak érthetetlen akkor az indoklásod. Miért akarsz lejjebb venni, ha a rv.-ekben nincs ráció? :) Összességében teljesen széttart a kommunikációd. Olyanokat akarsz meggyőzni ezzel a diffúz szarsággal, akik alaposan mérlegelik a befektetéseiket. Nem spekáznak napról-napra, hétről-hétre, mint te. Neked tök mindegy miről van szó, van-e hosszabb távon lehetőség benne, csak mozogjon rövidtávon, essen, vagy emelkedjen. Engem meg pont ez nem érdekel. Ami furcsa, hogy csak ide a MOL-ba jársz szart lapátolni. Pedig lehet ugyanezt máshol, más topicban is, ha spekázol. Valamiért mégis a MOL-ra vagy rácuppanva, ami meg pont az ellenkezőjét mutatja a negatív dumáidnak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.