Mindenki várja a csodát, legyen otp-s, richteres, vagy mol-os...Én most nagyon borúlátó lettem, mert azt látom mintha mindenhonnan áramlana el a pénz a minősítgetések óta, a külföldi tőke kivonulna, már ami itt volt még, és mi meg megvesszük az esést. Ez még éppen arra elég, hogy mérsékeljük a nagy zakót. DE! Hogy hogy a fenébe lesz ebből emelkedés, arról lövésem sincs. :((
Olyan long várakozás van itt, hogy ihaj..., mondom úgy, hogy én is poziban vagyok és emelkedésben érdekelt, de ez kétirányú utca. Január 27.-én volt ez 2803 is onnan nézve nem szép és ott már sokan vízionálták a 3000-et mostanra. Ahhoz képest van, aki ezt mostani árfolyamot is sikerként könyveli el, pedig nem az.
Balin! Nyílt titok, hogy neked MOl van, nekem meg Otp, de most nem erről van szó. Ez a BÉT , oszt jó napot. Zárjon 2825-ön! (akkor Oti elad, Mol vesz lesz)
Az átlag így is bőven 3K felett van. Arra most nem lehet panasz, hogy viszonylag frissek az elemzői célárak. Szóval azért aktívabban figyelik a céget, mint 1,5-2 évvel ezelőtt. A csúcs célár jelenleg 4200, és az sem túlzó egyáltalán! Elmondható, hogy ezek mind konzervatív becslések.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.