igen, megírtam miért, a Mol a hazai kereslet kb. 70% -t tudja előállítani, évek óta így működik, ennyi a Dunai finomító kapacitása. Korábbi import nagykereskedők felszívódtak. Miért a kis kutakra nem jut az már egy másik kérdés ,nem elfogadható . remélhetőleg holnap lesz pozitív döntés.
A forgalmit most is be kell mutatni. Ha az üzembentartó magánszemély, ársapkás, ha nem, piaci. De a “jegy” egyszerűbb. Ha van, jár a kedvezmény, ha nincs, nem jár.
Nem tudom, kitalálják, gondolom az okmányirodában is lehetne igényelni. Csak az első igénylés szívás, utána lehet havi keret, akár minden hónapban automatikusan megküldik. Biztos van mindenre megoldás, viszont az nem megoldás, hogy így marad.
Ez szép lett! Várom a folytatást, szerintem emelkedni fog még a várható jó jelentés miatt. Plusz ez a hétvégi ársapka bejelentés is jelenthet jót a MOLnak.
A kiskutakra a MOL hónapok óta csak a tavaly rendelt/eladott mennyiség 60-70%-át viszi ki, hiába rendelnek többet. Hetente egyszer szállítanak, akkor 2-3 napig van üzemanyag úgy, hogy 20 litert lehet csak egyszerre tankolni. Utána meg árulják a semmit, meg a rágót a shopban. Én jegyrendszerre tippelek. Átlagfogyasztásig 😀 (ez bevált) lesz ársapka, felette piaci ár. Holnap 11-kor be is jelentik, délben hatályba is lép, hogy ne legyen pánik. (Vagyis pánik az lesz, de pániktankolások nem lesznek, mert nem lesz rá idő) Hétfőtől az ügyfélkapun letölthetőek a QR kódos jegyek, arra jár kedvezmény, a többi üzemanyag meg piaci áron lesz. Mondjuk. Szerintem is muszáj csinálni valamit, hiszen az nem megoldás, hogy olcsó ugyan az üzemanyag, de nincs.
Utólagosan lehet kérvényezni kompenzációt a Kormányhivatalnál?:) A fogyasztást hogy tudják limitálni? Sokféle kisker hálózat van, plusz a kis magánkutak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.