csak sajnos a MOL döntően ural típusú olajat tud finomítani. ha az nincs, nincs B terv. így, hát bármilyen "véres" is az az olaj, sajnos szükség van rá.
Pontosan ez a szomorú, hogy a demokratikus értékek leépítése már egyeseknél közöny tárgya lett..... értelmetlen vitázni???? elfogathatatlan, vitázni egy politikusnak kötelező, ez a dolga.....persze moderált keretek között és tisztelve a vita partnert.....
Törölt felhasználó2022. 03. 21. 10:46
Szép célár, de jó lenne,ha megerősítené pl. Goldman Sachs is.....Oroszoknak most nem sok hitele van..... bennem is van kétkedés, hogy Mol részvényesként örülhetek e az olcsó Ural olajnak miközben az Orosz agresszor gyilkolja a gyerekeket, civileket, pusztít városokat, történelmi értékeket..... mivel a gazdaság működtetéséhez szükség van olajra, ezért erről nem lehet lemondani viszont még súlyosabb szankciókat be lehet vezetni....de a legjobb az lenne, ha az Orosz társadalom önmaga gyorsan rendezné ezt a kérdést ...remélem érthető vagyok...
Teljesen logikus döntés a részéről. A politika nem a programok megvitatása irányába ment el az elmúlt években. Értelmetlen bullshitekről meg nem lehet vitázni :-). MOL reál: 2586.
Inkább a többi termelőt kellene megygyőzni a kibocsájtás növeléséről és az oroszok megfulladnának az olcsó olajukba, önmaguk bedöntenék putyin rendszerét, én inkább erre tettem meg a téteimet.
Kiszivárgott: már az orosz olajembargót mérlegeli az EU az ötödik szankciós csomagban. A lengyelek, a baltiak erősen szorgalmazzák az oroszok elleni olajembargót is, ami a ma délelőtti uniós külügyminiszteri csúcson, majd a csütörtök-pénteki EU-csúcson is téma lesz – derült ki a Reuters és a Politico információiból. Az ötödik szankciós csomag várhatóan akkor élesedne, ha az oroszok vegyi fegyvert vetnének be Ukrajnában, vagy Kijevet hevesen bombázni kezdenék, tehát kezd körvonalazódni, hogy a szankciós szigorításnak mi lenne az előfeltétele.
Kb. a zajos olyan mint a szomszédom, azért nem szeretek vele vitába bocsájtkozni mert mindig letagad mindent amit a szomszédokon keresztűl a fejemhez vág,ezért mindig tetlegesség lett a vége, úgy hogy már háromszor lefejeltem.
Valóban, nem is lenne feltétlenül rossz, ha a fidesz lépné meg az elkerülhetetlen durva rezsiár emelést, és neki kellene a saját maga által összehozott évi 5000 mrd Ft feletti költségvetési hiányt lefaragni (=megoszírások). Akkor hirtelen nyilnának a szemek sebtiben. Igaz, a brutális propaganda még úgy is hatásos lehet, de már nem annyira, mint amikor nem érzi az ember a bőrén negatív folyamatokat.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.