Topikgazda: 2007. 08. 17. 09:53

MOLly tulajok topikja  

Hi!

Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Idea 2021. 04. 16. 15:22
Előzmény: #272415  Törölt felhasználó
(Én nem vagyok fideszpárti. Ők a mocsár, a langymeleg. Én szélsőségesen rasszista és antiszemita vagyok. Gazdaságilag olyan elveket vallok amik a mostani gazdasági berendezkedés teljes szétrombolásához vezetnének és aminek a lényege az, hogy MINDEN erőforrást vissza a kisemberek kezébe. - amit csak ésszerűen lehet azt közvetlenül, de van amit nem lehet, azt közösségi szinten. A mostani adósságszolgálaton (állami, közösségi, vállalati és egyéni) alapuló függést szintén felszámolnám, nem létezne olyan, hogy valamit hitelre megkaphatsz, de kötelezettséged sem keletkezhetne (pl ha nem fizetsz autópályadíjat, nem nyitják ki előtted a sorompót, ha nem fizetsz az egészségügyi szolgáltatásért előre vagy akkor ha baj van, ott halsz meg - de utólagos kötelezettség az én világomban nem létezik).
.
Jó ez a tőzsdézés, de igazából az élet minden más területét szétrombolja, lemérgezi, leszivárog a társadalomba az itt tobzódó patkányság.)
kotelb 2021. 04. 16. 15:16
Előzmény: #272395  Bupszi01
Azért itt ennél okosabb emberek vannak, hogy ezt a sok "okos" dolgot bevegyék.
De egy dologban lehet igazad van. Mégpedig a lopás! Mert hát Vitya és csapata megalkotta a tökéletes receptet, hogy kell "törvényesen" lerabolni az országot! 
Na ezért kell pár tíz évet kiosztani a böriben, hogy a következő brigádnak ne jusson eszébe hasonló morális, erkölcsi rombolás és  anyagi rablás! 
De ha te is része vagy a NER-nek, akkor kicsit elnézőbb vagyok, hogy aggódsz, mert  nem lesz lóvéd a tőzsdére......
Törölt felhasználó 2021. 04. 16. 15:13
Előzmény: #272417  1Medve

Teszteljük inkább a 2200-at :D - 1 percig kb utána jöhet a 2300
Nincsenek nagy elvárásaim :D
1Medve 2021. 04. 16. 15:11
jó, szerintem váltsunk témát, mielőtt kardot rántotok.
az óráson elkezdtünk homorítani, megyünk vissza tesztelni a 2K-t?
signal2
signal2 2021. 04. 16. 15:08
Előzmény: #272414  Istvan78
Egy ilyen sok tagból álló koaliíció egyik előnye épp az lehet, hogy folyamatosan egymás körmére néznek, tehát a lopás kevésbé marad rejtve. 
Törölt felhasználó 2021. 04. 16. 15:08
Előzmény: #272410  Idea

Ezen már segithetett volna a fityisz ( elmúlt 10 év  - :D ) de nem sikerült szerintem te se erőltesd a propagandát itt már mert nem kell itt senkinek. Volt lehetőség a bandának megmutatni mit tudnak lassan leszerepelnek.
Istvan78 2021. 04. 16. 15:06
Előzmény: #272403  Balin2020
Úgy vettem észre, Bupszi a hataloméhség alatt a kommentjében a lopás iránti hajlandóságot érti,. Sajnos, egy leendő ellenzéki koalíció is hajlamos lenne erre, bár ilyen méretben, nyíltan, rendszerszintre emelve, mondjuk így, iparszerű technológiával nem csinálná. Egyébként egyetértek veled, a Fidesznek (OVnak a hatalom a legfontosabb, a többieknek meg az anyagiak, amit a hatalmon keresztül el lehet érni.A hatalom megszerzése, megtartása céljából persze OV bármit bevet, a cél szentesíti az eszköz alappon. Ha az kell, még társadalmilag hasznos és helyeselhető dolgot is, pld. családtámogatás.
Törölt felhasználó 2021. 04. 16. 15:02
Előzmény: #272410  Idea
Hát itt rühellik a Fityiszt most már gondolom akkor ezt is lehet. :D
Törölt felhasználó 2021. 04. 16. 15:00
És bubszi drága ha bizonyos erők  egyszer egyesülnek ez ellen ami már kezd sok lenni valóban , mert kezd az lenni, akkor gond lesz .Hamar lehet majd egy második 1956.De most nem lesznek ruszkik akik megmentsenek.Szerintem nagyon közelít a dolog, lehet nem most, lehet csak évek múlva, de ha ez folytatódik még sokáig akkor  biztosan eljön ez is.Semmi nem tart örökké.
Törölt felhasználó 2021. 04. 16. 15:00
Előzmény: #272408  wtcsab
Akkor még beszélgessünk hátha záróra 2150 lesz :D
Idea 2021. 04. 16. 15:00
"2. amelynek tagja egy nyiltan rasszista, zsidóellenes párt (persze most már cukika lett)"
.
Ezek? Ugyan. :)))) Még a 2009-s Jobbikban volt némi kraft, de pl már akkor sem nézték jó szemmel az egyéni akciókat. Lefújtunk pár szdsz-s plakátot piros festékkel, dávid csillag ill. alá különböző jópofa beköpések. Egy nagyobbacskánál elbambultunk, dekoráltuk szépen, főút mellett volt, ment a forgalom. Megállt egy rendőrautó, kiszálltak, mögénk álltak, néztek minket mint a rajzfilmeken. Feleségem egyszercsak ráeszmélt hogy néznek a rendőrök, megfordultunk, megdermedtünk. Vártuk a retorziót..
.
Megszólal az egyik: "Jó estét kívánok..." - szünet, jelentőségteljes nézés - "Elkérhetném a festékszórót?" - halálos csend, odaadom - "Mert lenne nekem is ötletem." :)))) Elkezdett felrajzolni egy bazinagy orrot amint pénzköteget szagolgat. (Nem sikerült jól).
.
Mondjuk ez nem Pesten volt, ott talán nem ez lett volna az eredmény. Egyébként meg ha az ember úgy gondolja, hogy egy népcsoport tagjai a többinél sokkal nagyobb arányban ártanak a saját népének, sőt személyes sérelmei is vannak bőséggel, miért ne rühellhetné őket? Mi azzal  a baj, ha valaki rühelli a zsidót? Pl a lecsót is rühellem mióta elcsaptam vele kiskoromban a hasam (nagyon) ha szóba kerül, kínálnak, vagy lecsót adnak vmihez, egyrészt nem eszem meg, másrészt ha előtte megkérdeznek, rögtön mondom, hogy lecsó inkább ne legyen. Egyébként is kölcsönös, a zsidók folyamatosan gúnyolnak bennünket, kimondják a magyarságról a véleményüket - általánosítva, negatívan - holott a liberális kánonjog szerint ilyet nem szabad..
.
"mit szólnának a külföldi befektetők"
.
Ez a másik probléma. Ez a szolgalelkűség. Ezeket bottal kellene kiverni innen, nem adókedvezményeket meg támogatást meg előnyös törvényalkotást kínálni nekik. Pont ma került szóba: régen volt egy igen széles réteg aki a saját vagyonából el tudta tartani magát. Saját magának dolgozott. Saját tulajdonú termelőeszközei voltak. A saját adósságtól mentes házában lakott. Saját tehermentes közlekedési eszköze(i) voltak. Saját vízzel rendelkezett, sokszor saját tüzelővel. Az erőforrásokat saját maga szervezte, osztotta be és használta fel. Nem adta oda adósságszolgálatba, külföldi ek profitjára, rühellt nemzeti kisebbségek szaporítására, hivatalnokseregre (mint most a számítógép világában...). Kapott egy szerény részt az állam és annyi - amit persze akkor irdatlan nagy hányadnak éreztek, de a mához képest talán harmada sincs...
.
Ma egy tipikus magyar tele van adóssággal, albérletben vagy hitelből vett lakásban nyomorog, kocsiját hitelből vette, munkahelyéről akkor basszák ki amikor csak akarják. A gazdag lenézi, átveri, ugyanígy a hivatalnok, ugyanígy szinte bárki akinek kicsi hatalma van felette. Vagy legalábbis megpróbálja. Vagyona amiből megélhetne, nincsen. Ez fenntarthatatlan és - szerintem - vmi véres leszámoláshoz kell vezetnie a közeljövőben, mert méltánytalan és igazságtalan, rengeteg szenvedés forrása.
Törölt felhasználó 2021. 04. 16. 14:59

BUPSZI!!!
Úgy látom a kollégákon nem fog a propaganda, agymosás:D
Szerintem itt ne is erőltesd :D
wtcsab 2021. 04. 16. 14:59
Elbeszélgetjük itt az időt: 2100r
asphalt
asphalt 2021. 04. 16. 14:58
Megint megpróbálkozik a 2100-al. Át fogja vinni, szerintem.
fatihszultan 2021. 04. 16. 14:56
Jól látod. Nagyon utálom.
p-b 2021. 04. 16. 14:54
B+ te melyik bolygón élsz? 
O1Gci 2021. 04. 16. 14:51
Elég dúrva gondolatmenet!
Amolyan tipikus fideszes "pénzért az anyámat is" felfogás!
Tulajdonképp arra buzdítasz,hogy amíg lehet a tőzsdén pénzt keresni (mármint feltételezzük persze csak,hogy ez csak a fidesz alatt lehetséges 😂),addig fogadjuk el,hogy egy maffia ül az országon!
Nem semmi!Ehhez azért gyomor kell rendesen!
Szerintem ez két különböző dolog kéne,hogy legyen,de ha szerinted ennyire (negatívan) összefügg és választani kéne akkor is legyen inkább gyengébb a tőzsde (majd befektetek külföldön) és kotródjon a maffia az életünkből!
Persze mindenkinek mások az igényei és a fontossági sorrend is,de remélem csak kevesek "mérik" így a demokrácia fontosságát!
Balin2020
Balin2020 2021. 04. 16. 14:51
Előzmény: #272397  Istvan78
Én a rendszerváltás óta nem láttam olyan kormányzó erőt, amely ennyire hataloméhes lett volna, mint a ma regnáló. Vagy mit értetek hataloméhség alatt pontosan? Ki csinált alaptörvény módosítási sorozatot, rengeteg 2/3-os tv.-t, rendeletet, új választási rendszert, közvagyont nagykanállal alapítványokba átmentő akciót korábban, amik semmi egyebet nem szolgálnak, csak a hatalmuk bebiztosítását? Én nem emlékszem hasonlóra sem. Persze, semmi nem biztosítja, hogy más nem lehet hasonlóan rossz, vagy még rosszabb. de kijelenteni, hogy ha más jön az biztosan rosszabb lesz? :) Ez most komoly? Én nem vagyok pártszimpatizáns. Nem érdekelnek politikai ideológiák. Csak azt látom, hogy nagyon nagy gáz amit művel a jelenlegi kormány. És ez nem az elmúlt hetekben kezdődött, hanem több mint 10 éve tart. Lassan melegszik a víz abban a fazékban, amiben mi vagyunk a békák. Ez már nagyon kikívánkozott belőlem, pedig a hátam közepére kívánom, hogy politikával kelljen foglalkoznom. Csak szeretném az életemet élni nyugodtan, és gondoskodni a családomról. És nem azon kapkodni a fejem, hogy már megint mit kavarnak a díszes nagyuraink.
Törölt felhasználó 2021. 04. 16. 14:47
Bupszi drága üres felsorolás ez a szokásos propaganda dumának.Már nem is hiszem hogy rt elnök lennél.Kétlem bár látok pár propagandistát cégnél is nem keveset.Nem tudom és néha nem is értem mi a szarért itt nyomjátok??Aki azért tőzsdén ügyködik nem teljesen hülye.Nyomjátok ezt a ripost oldalán ott talán van hozzá olvasó is.Hozzá teszem sok tüntetésen jártam anno személyesen is nem csak a fotelből Gyurcsány ellen.Ti miért néztek mindenkit hülyének?
Törölt felhasználó 2021. 04. 16. 14:45
Előzmény: #272399  Törölt felhasználó
Kivétel a szélsősége pártok, azok ideológia változást akarnak állandóan agymosást, akár balos a akár jobbos. Ezek csak bajt hoznak mindig mindenkire.

friss hírek További hírek