Vállalható nap volt több fronton is, sikerült bővítenem szigorúan számomra megfelelő szinteken, jó vételek lesznek ezek még; Aki meg tudta lovagolni a mai forgatókönyvet és realizált is, annak természetesen nagy gratuláció, így megy előre a mi kis szekerünk, pár kövön átzötykölődünk, de mindenki előbb-utóbb célba ér, ha türelmes :D Szép estét!
Most látom csak az újabb kis szösszenetedet. Nagyon kreatív vagy öcsém, a kisstílű kirohanásod után meg jön a bratyizós hang, a nevetséges plagizálás egy újabb szint az egyéniségfaktorban :DD Kimutattad a fogad fehérjét ezzel a mai produkcióddal, a szupportja sem volt meglepetés :D, de van aki ezt értékeli, azokat szólítsd meg inkább legközelebb, engem pedig végleg hanyagolj, -bár látom a magadfélék imádják a monológokat-, tisztelettel kérlek, kekecponthu ;)
Ha érdekelne és megérintene egy-két ilyen primkó k@cs röhejes vergődése, nem ezt és nem ennyit válaszoltam volna :D Nekem senkivel nincs semmi bajom itt, a shortosokkal meg főleg nem, ennek nem egyszer hangot adtam: másfelé várjuk, más időtávon, mindenki másképp kereskedik, az egyetlen értékmérő ebben a játékban az a számlaegyenleg, semmi más nem számít, ezek a pitiáner, kisstílű böfögések meg pláne nem, arra ott a teljes ignor :D telón már megoldható, hogy bizonyos hsz-eket valami app meg sem jelenít, pc-n még belefutok egy-két bajnokba :DD Kitartást, jó kereskedést Neked is!
Hard enged el...tudod tanácsoltad nekem is, hogy nem kell mellre szívni:)))) Vedd be a lesz@rom tablettát:)))Tegnap néztem egy videót daytrad-ről, kicsit meglepődtem rajta, mert állítólag a profik művészete:))Én nem vagyok profi, mert Anubisz hüle:))) De azért elárulom én is azt nyomom ezerrel:))Lesz még forgószél:))) biztos lesz még sírás egy-két shortosnak , utána hetekig olvasgathatjuk.....toljátok csak, majd porszívózgatunk:)))A gyj nem adott irányt,pedig nem volt az olyan rossz , "mert azt olvastuk majd az mutatja meg" és rákaptak mégis, Rf által , de hát az nevet ki utoljára nevet:)) Csak okosan mint mindig:))
itt is bővítettem és richterben is, magasabbak a céláraim, nem hat meg egy kori. Remélem neked sikerült előrelátni a richter realizálást és tegnap kiszálltál+vettél lejjebb ;) A piti stílus, amivel itt kekeckedsz pár hasonló nívójú havernál megértő fülekre talál, mint zsák a foltját :D Nyomhatjátok együtt, addig én beosztom az időmet és aszerint írok+kereskedek, engedelmeddel.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.