(tényleg úgy érzem h nincs rá szükségem, én úgy vagyok a tőzsdével, mint egyesek a nőkkel...az se jó ha van és az se jó ha nincs...na én így vagyok a mollal, egyébként ennek az lenne a megoldása, mint terapeuta pontosan tudom h ne nézzem napi szinten...ennyit kéne megtennem és minden oké lenne, de annyira megszoktam h rápillantok, nézem, ha már itt a netbroker, de addig addig fogom magam nem békén hagyni amíg sikerül nem néznem)
a tőzsdét nem kell abbahagyni, ennél jobb "befektetés" nemigen van mezei nyulak számára... inkább a a dt-t kéne csökkentened és a swing irányába elmozdulni .... kevesebb energiabefektetés és fajlagosan nagyobb eredmény... én sem erőltetem mindennap ... ja és ne feledd, most igencsak uborkaszezon van ....
de jó neked, nekem a tegnapi 100 470-től lenne nullás, legalább kaptam volna nyitóba, de ki az aki odaadja rendszeresen 300-ért...érthetetlen...viszont tartottam egy igazán sikeres induló terápiát, ettől a tőzsdétől tudnék megszabadulni valahogy, annyira szeretném abbahagyni, semmi szükségem rá úgy érzem....csak az esetleges felminősítést nem akarom kihagyni, de max május végéig tervezem csinálni és aztán vége.
Ez a "bombaerős egyedév" dolog.. hát ugy legyen. Ha teljesülne a céláram, akkor lennék 0 án :D ledolgozva kis pakkokal a nagy bukóm:)) jáj és utána lehet akár napizgatni is :) :DDD
ezt mondom,brutál lesz.15000-t megnyaljuk simán,meg a szánk szélét.Addig meg nyugi mindenkinek,még lehet venni.Most elmegyek Szlovéniába bicajozni.Majd hétfőn benézek.Kellemes hétvégét Mindenkinek.
ja be kellett volna állnom 400-ra majd 300-ra és mot itt lennék 200 darabbal 350 átlaggal...ezentúl ezt fogom tenni de tényleg...mindig előbb lépek...660-on belekaptam az volt az első pakk amiatt ilyen magas a bekerem
Nekem MOll-al az a bajom egy esetleges beragadásnál sok tőkét fog le. Nincs annyi rászánt tőkém, amivel nélkülözhetném. És ha lefordulna a piac, azért jó lenne cash-ben is lenni... bár pont tegnap jutottam arra a következtetésre, nem hiszem hogy mostani távlatban a BÉT nagyon be fog zuhanni. Ha kijön a pakkom moll-ból elkezdek napizni vele kicsit aktivabban :)
off: Gondolok itt pl OTI-ra, nem igen megy majd 5K alá, sőt 6K felett a céláram. És ha az , akkor Molly-nak is illő lesz kilőni. Richtert megfogtam ennek örülök, sőt mindet beraktam 5588 célárra, így az egész pakkom szórtam ki 5550en.
(bár van egy pici shortom belőle, az lehet megszivat, majd kiderül)
Szóval akár lehet egy hiper Bull piac is hoszabb távon kibontakozóban. Már arra gondolok volt egy 4,5 éves bear után egy pici hónap Bull?...nem szép arány.
Kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, akinek van elképzelése!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.