Joker megmondta a tutit. Hatalmasakat nyer a shortjával. Mi meg kiröhögtük. Erste a héten plusz tíz százalék, oti plusz egy. Tényleg ennyivel jobb bank? A certiken szedi meg magát? Szerintetek hány százalék lehet a bevételi tortájában a certi kereskedés?
Nezzuk a dolgokat oras rsi kezd a beka segge alatt lenni. https://www.tradingview.com/x/76OyuBUV Napos rsi pedig az ekben van es a tamasz fele halad . Onnan pattanhatna . Sot boli kozep jon fel az is segithet
Igen, nagyon jól emlékszem. Volt az 44k is egy kicsit, már a akartam venni 44 200 - on, csak nem tudtam odafigyelni, aztán mire megint, már indult is vissza. Bár, még másnap 44,5k is jó lett volna, mert utána beütött a Luminor buli, ami borította az egész képet. Ki tudja, lehet vissza akar menni oda? Amúgy, hogy múltkor mi volt, az igazság szerint nem jelent nagyon semmit. Ma voltak ezek a nagyobb öntések, amik a kis forgalom mellett nagyon be tudták verni a szöget, de ez lehetett akár csak egy nagyobb befektető is, aki kitalálta, hogy ma megszabadul a készlettől, csak nem egyszerre akarta bedobni, mert az túl sok lett volna, inkább részletekben, hogy megvárja, míg kicsit visszahúzzák neki, mielőtt az újabb adaggal jön. Ez működött is egy darabig, de így délutánra úgy tűnik, elfogyott a türelme. Vagy csak a vevők 46 600 - nál... Viszont, ha kitárazta magát, akkor már nem lesz akkora nyomás lefelé és ki tudja... Ez is egy opció, meg az is, hogy még bedob itt nap végére pár tízezret és akkor a záróról még nem is beszéltünk, hogy oda mivel készülnek a nagyok.
Úgy látom, te tudsz segíteni! Én csak annyit írhatok, hogy az ATH alatt két százalékkal, nem látom okát long certi zárásnak, pedig az nálam már kb. 12% esést jelent, a BUX2612-ről pedig jobb nem beszélni. Senkinek sem javaslom, hogy kövesse a példámat, mert nálam mindössze a profit csökken, de csak átmenetileg. :)
OTP részvényesek ide!