Jó elgondolás. Nem is kéne itt vagyonokért longokat tartani. 15 000 egy certi. Nevetséges. Joker meg 1000 esekkel hülyére keresi magát. Lesz efölött is még lehetőség. Plusz adhatnak ki újat ha a mostani elbukik. És commerzben is megjátszható. Lehet hogy ott kipróbálom ha 41 re felküldik.
A certi 9:05-től kereskedhető, addig kb. nem aktív. ha megnézed, az első 5 perc: 47000-47280. köv 10 prec 9:15-ig már 47280-46900. Köv 10 perc 46550. támasz, azt nem is vitte át utána. (46520 felett maradt) ~ 500 pontra játszva, durván 50% 47280-500 = 46780 + Spread + jutalék, legyen 46600. Ha meg kicsapják, 750 a max maradvány, kicsit tovább tolják marad 500, 50%. 3x megjátszotta 3x 50% 4. már nem érdekli, megjátsza, max bukó. Ha szerencséje van, a 4. is bejön. Ez pont ugyanaz, mint a Bátor pilóta esete 35000-nél, csak fent. Ez nem konteógyártás, ez a logika. 35000-ről is pattogott. Visszanéztem. 3x megjátsztható volt a 35-37k, tisztességesen. A 4. alkalommal lőtt ki. Most ugyanez az esély megvan lefele, hogy letöri a 46550-et. Csak USA támogatás kell hozzá. 3x! megjátsztható volt már a 47280-46600/700., talán negyedikre áttöri, spekuláció, nem több.
Néztem én is a diagramot. Reggel 110 forintra megközelítwttük a ts kiütést. Talán amikor látják hogy nem viszi át a lendület, tényleg vesznek belőle. Ugyanakkor bele is adnak részvényt. Érdekes ez a long fedezeti ötleted is. Lehet hogy még hónapokig nem fogja tudni átvinni. Röhögünk jokeren. Pedig ha ügyes volt ma is vagyonokat kereshetett rajta szinte kockázat nélkül. Ha látja hogy a nyitó aukciót túlélte nap közben már nehézkesebb egy gap up ugrás. Bár egy kiürült könyvnél nem lenne kizárt. Hírre például. Mindegy. Ma jokerék nyertek. Egy nap talán a longosoknak is terem babér.
akármennyire is shortos beállítottságú vagyok, akkor is a TS KO-t várom, és 48k-t, alsóhangon. nehéz a strandpapucs még rajta, ami tele van tolva fémdarabokkal (extra adó és kamatstop) ha ledobja és felvesz egy foam-os pacskert, repülünk, és ettől piszkosul félnék.
Ezek a szemét piszok shortosok, nem bírnak magukkal. Ja, longos realizáló az nincs. Tartja a mondás: Emelkedésben tartani. No de ha esik? Akkor is tartani kell. Mágia. EMA200: ingem gatyám, papucs, kötény,, mi még?:D
Goldman Sachs bemondta,h reálisan 80 az olaj, beállt 80-ra. Várjuk a következő portfolios cikket, ami utasít minket, hogy 70 vagy 90. 1 hónapja még azt harsogta,h tele van baszva shorttal. A szerencse forgandó. Telebaszták magukat shorttal, miközben longoltak egy jót, de most már az érem másik oldalát nézik, le kell beszélni,, öntik a longokat, tartják a shortokat, amíg Trump barát fel nem veszi az AK47-es Tigris tankos sapkáját: Széjjel bombázom őket! Várom az USA-t bejelentéseket, nem úgy alakulnak a tárgyalások (sehogy), ahogy azt papa megálmodta álmaiban, mert papa ígyis-úgyis a támadások mellett van, csak vasárnap valami angyalka azt súgta a fülébe: papa vasárnap azt kell mondani, hogy béke: támadások lefújva. De közben papa készülődik, NQ repült 3000-et (27000-30000), lefagyott a long turbina.
Érdekes hogy 7 plusz és 7minuszt kaptál,pedig nem negatív amit írtál... Amit írsz az a zsákolás lehet ez megy Otp nél. És amikor egy szinten elfogynak az eladók bezsákolják akkor tud menni többet másik szintre...Ja és én pluszt nyomtak neked...DD
Te egy héthónapos periódust nézel. Én az utolsó 3 napot. Sokmindenben brutál elmozdulás. Végre arany ezüst is megindult. Sp500, stb. Az otp tartás továbbra is, de a legnagyobb speka most nem itt van.
'Otp semerre nem megy ha jól látom.' Mi valami nagyon nagyon különböző univerzumban szemléljük a történteket.. OTP 2025 év végi záró 35100 OTP ma 46760 Kívánok magunknak nagyon sok ilyen helyben járást a következő időszakra is!
Tegnapi lufthansa vétel jó ütemű volt. Mol eladás 4700 on is. Megjegyzem alig nyertem az ugrabugrán. 2070 en adtam el, ma 2033 on vettem vissza. A többi az erste spreadje. Ja már értem mitől az erste über jó eredmény. Mi termeljük nekik a certizgetésünkkel Otp semerre nem megy ha jól látom.
AMD: giga jelentéssel jött ki, minden elemzői várakozást vertek, mégis -5%. Apple szintén, ATH, rekord eredményt mutatott, juttatás: -9%. Eközben mit látsz? NQ tegnap +3,5% Söpö tolja a 2. GAP-et. Az ék, amit rajzoltál, pont én írtam a másik topicban, emelkedő ékből felfele törni, az az igazi bullish jelzés, amit az OTP-nek már rég meg kellett volna tennie, de teszetoszáskodnak (erre is van gey spekulációm: nem erőltetik, csak tartják a szintet, az ingyen manára várva, és amikor már nem jön a mana, nem dobálják rájuk, akkor jön a könyv kizabálás), itt máról holnapra 50000-et kellene látnunk, mert idővel MP úgyis eltörli a bankadót talán, kamatstopot is, enged az OTP vezér nyomásának, és akkor a későn ébredők pislogni fognak, mert akkor 5-10%-os repülés várható, alsóhangon. Én ezért sem shortolnám az OTP-t,mert akkor TS maradványok fognak 0 Ft-on elvérezni, aznap. Na jót írtam? Várom a +okat. Tehát szerintem altatnak, és az ékből ÉSZAKRA törünk ki.
S&P 500 2. napja GAP UP, és tartják. 7300-7800. +0,7%. A 2. GAP már a napos bollingeren kívül. False félelmek, az AMD-t a giga jelentés után mégis rommá verik -5%. A többi tech szart, ami hasonló az AMD-hez, +2-3-5%. Logika? Az nincs.
OTP részvényesek ide!