Kerdés, hogy a jelenlegi üzletmodell mennyi ideig tudja fentartani a mostani pályát? Mert a mostani modell jó volt, hiszen hozzta a számokat és a bank papírok még mindig alukteljesítők más iparágakhoz képest, de azért vannak határai ennek is.
Lehetett volna jobb is , de a forinterosodes bekavart ugye. Ettol eltekintve ami a lenyeg , kamatmarzs javul , hitelezes bovul. Eur ban vagy dodoban szamolva a profit amugy nott ! Szoval ez egy Jürgen vagy John szempontjabol javulas amugy , de Mancikanak forintot nezve gyengules. Parhuzamosan kint zold minden olaj tovabb esik , a tegnapi emelkedest nem reagaltuk le egeszen , illetve a futik zoldek tovabbra is. Minden adott egy patthoz.
Azért a p/e széppen nőtt 1 év alatt , 7-11.x ez az ütem erősen nem tartható szerintem, ez inkább az orosz ukrán háborús sokk utáni alulértékeltségből való felfutás. Az eus átlag 12 körüli. Vagyis tér még van de lassan be kellene állnunk egy stagnáló vagy enyhébb mértékben növekvő szakadzba, ettől még az otp emelkedhet bőven de a mostanábban látott emelkedéseknek szvsz "vége" de lagalábbis a vége felé tartunk.
Ne legyél goni, a tőzsde bünteti őket így is. Amúgy kérdés mi lesz a molal mert ez most nem igazán a teljesítmény huzza hanem az osztalék és a nis, meg a hírek. Mivel semmi nincs az osztalék fizetés idejéről így - vagy ha van pls írd be - ezért lebeg az egész. Ha meglesz a szelvény vágás szerintem lesz egy szép kis korrekció. Lehet ideje lennr nekem is kitárazni. 13% pluszban ülők, késői beszálóval.
Szerintem az otp gyorsjelentése kicsit rosszabb lesz a vártnál néhány soron, ezért reggel az újságírók lehúzzák és esni is fog napközben. Úgy néz ki hogy amerika szép kis pluszban fog zárni, ezért az otp a zárásnál magasabban nyithat, de napközben le fog esni egy két százalékot, amit nap végére visszaszedhet. Lehet hogy egy nap eleji short 47800 környékéről jó lehet.😜⚡🌈🏏🎯📈📉
Ha holnap esik is jó jelentèsre hamar ki fogja heverni az oti ,főleg ha jönnek hamarosan az uniós pènzek. Èn még iráni háború kitörèsekor zsákoltam 35 e , annyira nem aggódom. Átmeneti nyomas lehet az otp mindig hamar ki szokta "heverni"a jelentèseket
OTP részvényesek ide!