Kozben meg nagyobb pluszok usaban ! Nalunk ho vegi zaras holnap izgi lesz hatalmas zaro kotes lesz ! Nap kozben meg pozicionalas. Fel vagy le akarjak huzni a bagyok ? Szerintem jelentes es oromkodes miatt fel. Vettek sokat ! Viszont par szazalek profitban nem adnak el igy nem hinnem hogy 48 ig megyunk csak . Ev vege viszont messze még , addig lesz meg egy korrekcios kor. Egyelore 48 nal viszket a tenyerem , de 48500-49000 sav lenne idealis. Ami jo kornyezetben jo jelentesrallival meglehet utana meg korrekcio. 48 mar a ts ko utan meglehetne
Sziasztok , bocs ha volt már , vissza olvastam, de lehet, hogy nem eleget. Az OTP TL121-ben mintha nem lenne arjegyzes. Lehet tudni, mi a vihar van vele? Mintha nem követte volna le az utóbbi napok emelkedését.
Ugyan nem engem kérdeztél, de: Amennyiért el tudnád adni emelkedés közben, annyit (vagy nem sokkal kevesebbet) kaphatsz érte esésben is! A pozikat érdemes hagyni, hogy kifussák magukat! :)
TACO Mindig ezt nyomja Trumpli. Tárgyalás előtt fröcsög, oda lövet párat, hogy erősnek tűnjön. Jól kiszáll a short poziból és beszáll longba. Ilyenkor venni kell, mert 48 órán belül jön a békegalamb, tárgyalunk és persze minden oké. Menetrendszerű amit nyomat. Ezért nem is reagál már rá az európai piac. (sztem)
OTP részvényesek ide!