Ez leginkább Joker barátunknak szólt sztem... no para. Ha certit akarsz venni, kezdheted nyugodtan valami alacsonyabb szorzóssal (a magasabbak úgyis sold out), azzal biztonságosan tudod figyelni az eseményeket. EBOTPTL110 - ból van még bőven, ha jól láttam.
Vélhetően ez a megjegyzés "nekem szólt", az én kérdésemre reagáltál így. Főleg, hogy csak Tankcsapda válaszolt az írásomra. Nem tudom miért gond, ha megkérdezem mi várható az USA bankok esés miatt. A bank szektorból nem csak OTP részvényem van, de mivel itt tapasztalt, régóta tőzsdéző befektetők is vannak, szerettem volna tudni ki mit gondol róla. Nem vagyok shortos, főleg nem nagyot mondó, okoskodó, észt osztó fórumtárs. Nekem pont nem a lefelé irány létezik, mint ahogy ezt korábban írtam. Írtam azt is, hogy az OTP-t semmiképp nem shortolnám (valójában semmit sem mernék shortolni), mint ahogy azt is hogy long certit szeretnék venni. Egyébként még soha nem volt certim és egyelőre még mindig nincs. Én az USA bankok esésének európai hatásáról érdeklődtem - volna -, de te csodás jelzőkkel illetsz és a lelkivilágommal jössz miközben azt sem tudod milyen ember vagyok valójában. Ha netán tévedek és nem nekem szólt az írásod (bár kétlem), akkor elnézést kérek és vedd tárgytalannak a fent írtakat.
Ma kell megerősítés kapni a kitörésre. Ha ez meglesz, akkor tovább fel. Reggeli shortokat zárták már, vagy megint fél négykor lesz kiugrás. Vki figyelte?
Én is azért nem nyomtam rá a vételre időben reggel, nem gondoltam, hogy így meglódul délutánra, bár benne volt a pakliban, ha a technikai képet nézzük. Azért még várjuk ki a végét, de egyelőre tartja magát, amit korábban írtam. Szépen araszolgatunk felfelé, kéne ma minimum egy újabb ellenállás támadás 650 fölé, esetleg feljebb, ha az enyhén emelkedő sávban akarunk maradni, de ha csak odáig is megy, akkor az hohat majd egy felfelé mutató éket, amiből technikailag szintén felfelé szokás kitörni ugyebár. Igaz, annak akkor kellhet még pár nap, jelenlegi tendenciával olyan kedd környékére érhetnénk el. Persze ez csak technikai spekuláció, aztán bármi lehet. Akár még béke is :D
OTP részvényesek ide!