Addig keverték a fekáliát amég az egész olajos sztorit leárazták . A Horn űzi szorossal együtt.. 40 USD-ért úgy fogják az emberek után vágni a híres olajukat ..😂
Ez az USA-Irán helyzet egyre kisebb hullámokat fog verni, ahogy megyünk előre az időben. Valószínűleg az lesz, mint az orosz-ukrán esetében, hogy ezek a vadbarmok még 4 év múlva is gyilkolásszák egymást, közben meg a Hormuzi-szoros havonta kinyit és bezár, de ehhez már mindenki hozzászokik, a mindennapjaink része lesz és a kutyát nem fog érdekelni.
Mindenki aki nem longot ír be, az most ócsárolva van. Azért amikor valaki írta, hogy "hanging man" 46600-, akkor is fújtátok, hogy 48k, zászló. Aztán lett 44500, aztán Trump jött és BÉKE, lófaszt van béke, hétvégén bombázzák egymást. Irán szerint: Szoros zárva. USA szerint Szoros nyitva. Jól seggbe kellene durrantani mind a 2-t, elküldeni őket Szibériába, aztán lenne egy egységes álláspont: KURVA HIDEG VAN, mindenki menjen haza a saját dolgára, aztán hagyni a tőzsdét arra menni, amerre menni akar.
Mit tisztítsak ki? Írtam éjfélkor, bármi van, long van, amíg az inverz fej váll : piros vonal alá nem jön, addig long. Ha úgy értetted, hogy "short jelek vannak", nem így értettem. 44500-45000-nél is csak visszateszt volt, a buliból kimaradóknak jó beszállót biztosított, valaki beszakadást várt, én emelkedő korrekciót.
tl114 van csak nem kaptam mert nem jött le eleget, eladó azért van benne néha-néha de van egy mag mennyiségem, igázából nekem a fel is jó, mindenáron nem veszek
Ez nem kereskedés amit csinálsz. Ez a fingom sincs, hogy mi lesz, majd ami lesz az lesz rulett. Tanulnod kell. Tudom fárasztó, és könyveket kell hozzá olvasni (az a papír izé, ki lehet nyitni és fullra van betűkkel...), hogy tudd, hogy mi miért.
Ha mind a kettőből nagyjából egyenlően vagy, akkor hogy lehetsz a rossz oldalon, hát mindkét oldalon vagy, nem ez a legjobb? Olyan ez, mint Schrödinger macskája.
elolvasva gyors az utolsó 30 hozzászólást, Én még mindig a rossz oldalon vagyok ... shortban, már szinte fedezetben. Ugyan annyi nem eladott long van mint short, mehetünk bármerre... :-( és még a tökeáttétel is hasonló. 08 és 10.-én záróban vettem részvényt is hogy teljes legyen a káosz a kereskedésemben.
Nem vagyok a pszichiátered Tamás, de hidd el, hogy az ezt mondtam -azt mondtam sztori a tőzsdén lófaszt sem ér. Tudod mi ér valamit? Az itt nyitottam-itt zártam! Na, az duma! 🤘
OTP részvényesek ide!