Mivel pillanatok alatt kikapják, valószínűleg előre be vannak tervezve. Valaki elad, valaki vesz. Vagy valakik, értelemszerűen. Mondjuk akkor is érdekes, hogy ha 90 és 60 MRD be tud kerülni a könyvbe 1-1 nap alatt (választás utáni 2 nap), kereskedési időben, akkor ezek miért nem? 300.000 -os Z nem csak eladást jelent, hanem vételt is. Vagyis ha ez megjelenik a könyvben, egy 2-3-4 MRD-os napon, amikor így is emelkedik 42700-44000-ig, akkor add hozzá ezt a 12MRD-ot, ki kellene kapnia 45000-46000-ig, amit meg nem akar, tehát "Jólárasítottan" vesz egy packot valakitől, jó átlagáron.
Nem kell aggódni, novemberben szembe jön majd a betonfal, és utána már csak politikai vergődés lesz a 2028-as választásokig... de csak akkor, ha addig nem nyírják ki a vén hülyét, vagy nem kerül sittre vagy impeachmentre az epstein sztori miatt. Szóval szerintem harangozrak már Taconak.
Deal with Iran ‘very possible’: TrumpTrump says he has had “very good talks” with Iran over the past 24 hours as Tehran reviews a US proposal to end the war.“It’s very possible that we’ll make a deal,” Trump told reporters at the Oval Office.
Igazad van, örüljünk neki, hogy nem nap közben teszi. SRV nem lehet, mert azt látni, nyomon követhető. Kis befektető szintén nem, szerintem ennyi állampapír összeg nem szabadult fel. Azonban egy nagy eladó (alap / intézmény) adhatja és egy nagy vevő (alap / intézmény) veheti. Hogy miért záróban? Talán azért, mert ott tudja "kulturáltan" eladni. Ha jól tudom, akkor a nagy megbízások ritkán mennek be "csak úgy" a könyve, azokat a brókerek hozzák össze. Ekkora eladással nap közben ő maga nyomná le az árakat és vélhetően rosszabbul járna (akárcsak mi), mint ha "záróban dobná be", mert eladási lavinát indítana / indíthatna el. Állítólag a záró árban történő nagy mennyiségű eladás jobb átlagárat ad, mint ha nap közben tenné. Szerintem ez a mutatvány három napja tart (április 27, május 4 és a mai nap). Vélhetően még nincs vége De hogy kik ők, azt szerintem sosem tudjuk meg. Az biztos, valaki ügyesen (ami nekünk is jó) építi le a hatalmas pakkját. Lehet tévedek, csak próbálom "megfejteni" én is mi a manó van az OTP-vel
Nem vagyok profi. Ideálisan az otpt nem shortolnám. 44750-42100 ez várható volt. + Éppen csak betöltötte a rést. Amúgy furcsa hogy egy mezei dupla aljnál már működik a long egy ideje.
OTP részvényesek ide!