Társasági adó emelés lesz és kétkulcsos SZJA. Nem azonnal, de 2027-től tuti. Illetve jönnek az EU pénzek szinte azonnal. Zsiday szerint amúgy nem olyan gáz a költségvetés helyzete (elmúlt 3 hónapban ezt sokszor levezette), bár most nyilván az lesz majd felnagyítva, hogy mégis.
“Szoval kerdes mi az erosebb a tisza gyozelem vagy az olajar. ” A BUX-on most óriási sztori van. Ekkora részvételt és ilyen eredményt nem sokan tartottak valószínűnek. Az hogy mi történik a világban csak akkor érdekes, ha nincs sztori. Nálam nem kérdés, hogy melyik lesz az erősebb. Meglepetés lenne, ha ma nem lenne izmos emelkedés. :)
Nem értem ezt a kitörő optimizmust. A kassza ÜRES. Minden adó marad a cégekre. Az ígéreteket teljesítenie kell Magyar Péter új miniszterelnökünknek. Nem engedheti el az extra adókat, a tranzakciós illetéket, semmit. A győzelmét már beárazta a piac. Az uniós pénz még nincs itt, annak még a feltételeit teljesíteni kell. Most mitől menne még a papír 10-20-50%-ot? Mehet, csak nem értem, a piac persze irracionális, mint mindig. Itt inkább realizálnék, ha lenne papírom, mintsem újonnan lépnék piacra. De meglátjuk.
Hat nem szakadt be de csendesedett kicsit . A wti tobbet emelkedett mint brent. Nem fog tetszeni a sarga majomnak. Szoval kerdes mi az erosebb a tisza gyozelem vagy az olajar. Szerintem emelkedunk majd korrigalunk is vissza utana
Azèrt húzták fel mert -Tisza győzelmet vártak, de nem 2/3 ot, szóval emiatt sokat mehet felfelé.:) -Jó hangulat volt nyugaton, ez most Trump miatt megint elbukni látszik. :(
OTP részvényesek ide!