Azért mert senki sem tudja a jövőt. Itt is csak mindenki tippel. Bármikor jöhet egy hír amire beszakad újra 34-re, de az is lehet, hogy két nap múlva 38 lesz. A saját kockázat tűrő képességednek megfelelően döntsd el, hogy veszel vagy sem.
Igen nagyon jo a recovery de figyelmen kívül hagyja mindenki amit írok. Kérdeztem 5100 nel jo e venni most közel 6000…. A másik, ha certit kiütöttek meddig tart az elszámolas? Meg mindig jelzi hogy ottvan
Nincs hír még.Úgy értettem, HA jön. Akármilyen, ami nyugtatja a piacokat. Ha jön a hír. OTP 1h friss:https://kephost.net/p/MjMyMDcwMA.png Már múlthéten is rajzoltam ezt az inverz fej vállat: https://kephost.net/p/MjMxNjA1OQ.png Ma viszont Lendületből jön. Berajzoltam ezt a 36200-as bázisépítős próbálkozás szintet, hogy értsétek is. 36900 a kitörés visszatesztje volt: jobb váll. 36900 felett: ereszd el a hajad feeling. Kevésbé bátor pilóták 36900-ig tartják. Bátor pilóták: 38100-ig. Nagyon bátor pilóták 38800-ig. Fomo párti pilóták 40000ig. Lehet túl korai longot kiáltani, tippmix kategória. vix "extreme" 35-ről csorog. Már ez elég táptalaj a longnak, ha tovább esik, szakad, csorog.
Bizonyára arra, amikor véget ér a buli, de a jelek most nem éppen ebbe az irányba mutatnak. Másik kérdés, hogy +10%, akár még +15 is oké, csak az a nem mindegy, hogy milyen árfolyamnál. És ezt senki sem tudhatja előre.
Ilyenkor mindig azt nézem, kisebb tf-en, hogy szutykolt, hol épített bázist. 36200 a fontos szint szerintem. Ha ezt IS visszanyalja, akkor irány 36850/36900
Olajár beszakadt, várható volt. Tőzsde. +15-25% nyerőt mindenki elteszi. Én ezért shortoltam. És aki eltette a nyerőt, az is shortot nyitott. Aki longban marad, az mire vár? 120>96,5 eddig, azért... Ha az olajban csökken a pánik, akkor mindenhol is csökken. NQ 23900>24460 (pénteki záró 24600) DAX 22700>23250 (pénteki záró 23640) USA -1%ban sem. DAX még mindig 2% mínuszban. VIX -re rá se kell nézni, gondolom 40-50 körül nyitottunk, ami mostanra 30 körülre legalább visszajött.
Nem az lett az új iráni vezető, akinek megölték az apját? És vele lesz a "diplomácia" és annak eredményeként pikk-pakk jó hír? Fel kell zárkózzak, nagyon nem vágom mi van.
Megkérdezhetem milyen ütős hír sanszos? A szoros miatti termeléscsökkentés bejelentések már megvoltak. Az extrém rövidtávú felpattanás ezzel már elúszott nem? A pénzpiaci része nem kezd parább lenni? Már most sem lennék olyan alap kezelője, ami long holmikba helyezett ki… Nem lehet, hogy hajszálra vagyunk egy pénzpiaci pániktól? Úgy értem ha most bajba kerül valami súlytalan semmi, amire alig gondol éppen valaki is simán lehet, hogy felkapják a hírét és ha elkezdik a kisbüfik kikapni a pénzt dől a dominó nem?
OTP részvényesek ide!